3500-4000 TL arası gaming laptop önerisi

bilgisayar markalarından hangisi tavsiyenizdir? (oyun bilgisayarı olarak)


  • Oy verenlerin toplamı
    9

NcpAkar

Hectopat
Katılım
27 Eylül 2014
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar;


Asus g55wv modelinin kullanıyordum rog serisinden ancak sorunla karşılaşıp garantiye yolladım ve parça temin edilemediğinden sıfır ürün yada para iadesi alabileceğim söylendi. Bu sebeple gelecek belgeyi beklerken bende yeni bir oyun bilgisayarı araştırayım dedim ve bu konuda yardım bekliyorum.
Daha önceki Asus'ta, ssd, gddr5 ekran kartı vardı. Yani yüksek performansa alışığım ve şu an bütçemin yettiğince iyi bir pc almak ve en az 5 sene kadar yeterli olmasını istiyorum.

Forumda konu açmadan önce monster, msi ve asus rog serisini inceledim. En cazip model; Monster tulpar v. 2.3 17.3" idi.


Ürün desteği, kalite ve performans sunan ürün varsa yardım edebileceğiniz memnun olurum.

thumbup1.gif
Şimdiden teşekkürler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
amd konusunda masaüstü bilgisayarımda sıkıntı yaşadım komple karşıyım desem yeri var. intel işlemci ve nvidia ekran kartı daima ilk tercihim halini aldı ki bilgisayarımdan memnundum ama malesef sıkıntı oldu. monster kalitesi konusunda falan bilgim yok o yüzden arada kalıyorum.
 
perfomans en önemli etken ancak kalite anlamında yanlış anlaşılmışım galiba örn. müthiş hızda bi araban var bi iki defa binebiliyosun. ve bi araban var o müthiş değil ama yüksek hıza çıkabiliyo ve daimi. ben her sene bilgisayar alabilicek bütçeye sahip değilim bir defa 3.5 milyar verdim. ve geri geldi bu bütçe biraz daha katıp mümkünse eğer gtx870m i7 ssd barındıran bi dizüstü almak istiyorum. buna en uygunu monster görünüyor. benim amacım sizin gibi kişilerden destek alarak bütçemim yeticeği en optimum laptop sistemini satın almak.( bu arada ilgine teşekkürler.)

örn. MSI GE60 Apache Pro 2PE-495XTR İ7-4710HQ 16GB 128SSD + 1TB 15.6 DOS GTX860M 2GB VGA Notebook İ7 işlemci 16 gb sistem belleği yüksek performans - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar bu ürün tam aradığım niteliklerde ancak 192 bit ekran kartına sahip olsa yani gtx870m olsa gözü kapalı alabilirim.
 
bu konuda okdr bilgim yoktu ancak 870in performansina oranla ne sunar demek benim icin en verimli cevaba ulastiricak .
 
AMD düşünmediğinizi söylemiştiniz. Eğer AMD düşünüyorsanız önerdiğim MSI modeline bakın. Performansı GTX870M den az bir farkla düşüktür.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı