3500-4000 TL Arası GTX 970 Sistem Toplama

Hocam 1TB HDD seçip işlemciyi 4790k yaptım. Fikileriniz nedir?

Eki Görüntüle 79316
@Fatih Akarsu arkadaşımızın dediği gibi illa Black Serisi HDD almana gerek yok, ben orada sen Red seçtiğin için Black önerdim. Black yerine normal WD HDD alabilirsin, mesela bu. Benim sana önerim sadece oyun oynayacaksan, yani video işleme, fotoshop gibi işleri profesyonelce yapmayacaksan i7 alman gereksiz olur. O yüzden benim önerdiğim sistem tam size göre denilebilir. GTX 980 ve i5 4690'lı sistem, seni uzun yıllar götürecek bir sistem. (y)

@Fatih Akarsu arkadaşımızın dediği gibi illa Black Serisi HDD almana gerek yok, ben orada sen Red seçtiğin için Black önerdim. Black yerine normal WD HDD alabilirsin, mesela bu. Benim sana önerim sadece oyun oynayacaksan, yani video işleme, fotoshop gibi işleri profesyonelce yapmayacaksan i7 alman gereksiz olur. O yüzden benim önerdiğim sistem tam size göre denilebilir. GTX 980 ve i5 4690'lı sistem, seni uzun yıllar götürecek bir sistem. (y)
Hocam photoshop ile uğraşıyorum. İ7'nin ileride bana mutlaka faydası dokunacaktır. Ayrıca önerdiğiniz HDD'e ulaşamıyorum, linkini kontrol edermisiniz?

En son bu şekle getirdim arkadaşlar. Fikirleriniz nedir?

Başlıksız-1.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı