3500 - 4000 TL arası monitör önerisi

Bütçe
3500-4000TL

Tarık kaya

Hectopat
Katılım
3 Kasım 2018
Mesajlar
104
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Monitör
Asus TUF VG249QR1
Arkadaşlar şu an ASUS TUF VG249Q1R modelini kullanıyorum. Parlaklığı en sona alsam bile çok karanlık ve müthiş derecede color banding var. Oyunlarda falan karanlık ortamlara girince bütün keyfim falan her şeyim mahvoluyor. Bu bütçe aralığında bu sorunları minimum seviyede barındıran bir monitör var mıdır? Duyduğum kadarıyla bütün yeni monitörlerde özellikle bu bütçe bandında çok fazla mevcutmuş bu color banding sorunu.

Sorunun olmadığı bir monitör istemek sanırım biraz hayal en azından bu sorunları minimum seviyede barındırması benim için yeterli. Yani büyük bir hevesle Dying Light 2 aldım oynuyordum bir ara böyle havalandırmalardan falan geçiyordum ve resmen önümü göremedim ve acayip bir renk dalgalanması vardı siyah ve gri renklerde. Video falan izlerken de çok fazla oluyor bu durum ve inanılmaz sinir bozucu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vg24Q modelini kullanıyorum ve ben de çok pişmanım TUF serisinden...(ghosting de cabası ) RTX 2060 ekran kartım olsa da yine de IPS 0.5 ms monitör almayı düşünüyorum; TUF serisi yalan.
 

Geri
Yukarı