3500-4000 TL Arası Oyun-Render Sistem Tavsiyesi

Hakan100

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana 3500-4000 TL arası bir sistem toplarmısınız.Bir youtube kanalım var ve videolar çekiyorum bundan dolayıda oyun oynuyorum :))) bana genellikle oyun ve renderlı bir sistem toplarmısınız max 4000 Tl arkadaşlar şimdi alamayacagım çünkü okulların açılmasına az kaldı ve lise için son sınıf 8.Sınıfa geçtim ve okullar açılıp kapandıktan sonrada alıcam %99.9 Bir sistem toplarsanız nasıl olacagını şimdiden kafamda bende planlarım Monitör olmayacak klavye mouse olcak Bununla birlikte 4500 Tl falan Toplarsanız iyi olur 500 TL!: Gaming Headset :)+Mouse+Klavye :) Toplarsanız Çok Mutlu Olurum

İyi Çalışmalar...

İyi Forumlar Dilerim

Son düzenleme:
Okullar kapanınca yeniden alacaksan bence elindekiyle idare et çünkü son sınıfta muhtemelen ailen de bilgisayar kullanmana izin vermeyecek doğal olarak derslere yönelmen için. 8. Sınıf bitince konu aç bence :)

Öncelikle ilgilendigin için çok teşekkür ederim haklısında ama benim merakım söyledigim gibiyle hemen almayacagım şuanki benim bütçeme göre en iyi sistem parçaları Şuanki benim bütçeme göre ekran kartı ve işlemci önerirmisiniz sadece merak ettim birde Şuan Alabilirim Bir Gaming Headset önerisi buda max 220 TL Max Arkadaşlar Kulaklık Alabilirim kanal için eylüle kadar zaman var ozamana kadar video çekeyim..Şuan bilgisayar olarak Asus K55vj i7 3630QM Olan modeli var elimde onu kullanıyorum render falan geç oldugu için sıkıntı yaşıyorum ondan şuan için bir sistem toplarmısınız dedim sadece merak etmiştim şuan için ama böyle bir render bilgisayarı toplayacagım Çünkü Lazım Ve Beni en az 7 9 Yıl idare edeceginden eminim İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.

Öncelikle ilgilendigin için çok teşekkür ederim haklısında ama benim merakım söyledigim gibiyle hemen almayacagım şuanki benim bütçeme göre en iyi sistem parçaları Şuanki benim bütçeme göre ekran kartı ve işlemci önerirmisiniz sadece merak ettim birde Şuan Alabilirim Bir Gaming Headset önerisi buda max 220 TL Max Arkadaşlar Kulaklık Alabilirim kanal için eylüle kadar zaman var ozamana kadar video çekeyim..Şuan bilgisayar olarak Asus K55vj i7 3630QM Olan modeli var elimde onu kullanıyorum render falan geç oldugu için sıkıntı yaşıyorum ondan şuan için bir sistem toplarmısınız dedim sadece merak etmiştim şuan için ama böyle bir render bilgisayarı toplayacagım Çünkü Lazım Ve Beni en az 7 9 Yıl idare edeceginden eminim İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.
Bak şimdi 10 ay sonra toplayacağın 4000 TL'lik sistem Şimdikinden daha iyi olacaktır. Çünkü yeni teknolojiler gelecek, fiyatlar düşecek yada yükselicek. Mesela GTX 770 aldığın fiyata GTX 780 alabileceksin belkide. O yüzden şimdi uğraşma. Okullar kapandıktan sonra ayrıntısıyla yardımcı oluruz.

Bak şimdi 10 ay sonra toplayacağın 4000 TL'lik sistem Şimdikinden daha iyi olacaktır. Çünkü yeni teknolojiler gelecek, fiyatlar düşecek yada yükselicek. Mesela GTX 770 aldığın fiyata GTX 780 alabileceksin belkide. O yüzden şimdi uğraşma. Okullar kapandıktan sonra ayrıntısıyla yardımcı oluruz.
Tamam Teşekkür Ederim Peki Gaming Headset Önerirmisin 220 TLLİK Onu Alayım bari

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı