3500-4000 TL Arası Sistem Toplama

Görkem Kurt

Hectopat
Daha fazla  
Ben yaz tatilinde 3500-4000 TL arası bir PC toplamak istiyorum. Recep abi'nin videolarını izledım ve MSI bazuuka adlı bir anakart gördüm ve içinde olmasını çok istıyorum. Kasam dark n10 veya aerocool dukase olmasını çok istiyorum. İçinde monitor dahil 4000 TL tutması lazım malum durum pek iyi değil biliyorum çok sey istedim fakat yardımcı olursanız sevınırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Topladığım sisteme bakabilirsin, monitör olarakta 1080p bir monitör ile birlikte 4000-4100 tl civarına toplarsın. Eğer bütçeni arttırabilirsen 7. Nesil işlemci ve anakartlara geçebilirsin yada ekran kartını RX480 yaparsın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170124-130604.png
    66,7 KB · Görüntüleme: 142

Oldukça iyi bir sistem toplamıssınız öncelikle tesekkur ederim. Ben oldukça beğendım . Fakat monitör
olarak pek birsey anladığım yok yanı hangısı ıyı hangısı kotu anlamamam. Siz bana oyunculara uygun bir monitör bulurmusunuz rica etsem simdiden tesekkür ederim.

Monitör konusunda bende çok bilgili değilim o yüzden ne önersem yanlış olabilir. Ama Freesync özellikli 1ms, 1080p, HDMI, IPS gibi özellikleri bulunduran monitörlere bakabilirsin.

Peki birsey dicem ben 7.nesıl nerden i7 mi anlamadım butcem en fazla 4300 felan olur rx480 8gb olanı koysak butcede ne kadr oynama olur ?

Monitör olarak Viewsonic VX2457 alabilirsiniz.

BÖYLE BİR PC TOPLADIM FAZLA BILGIM YOK AMA BUNU COK FAZLA BSI KISMADAN BI 4500 YAPARMISINIZ LÜTFEN...

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    46,1 KB · Görüntüleme: 109
B150m bazooka kullanmanıza gerek yok. B150m pro vdh modeli daha mantıklı. Sisteme mutlaka ssd ekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…