3500-4000 TL Arası Sistem Toplama

BÖYLE BİR PC TOPLADIM FAZLA BILGIM YOK AMA BUNU COK FAZLA BSI KISMADAN BI 4500 YAPARMISINIZ LÜTFEN...
RAM'leri 2400Mhz 2x8 olarak yada tek modul yapıp, HDD'yi 1TB 7200rpm ile değiştirin. Ayrıca PSU koymamışsın zalman z3 plus ile birlikte bir PSU'la fiyat düşürülebilir.

B150m bazooka kullanmanıza gerek yok. B150m pro vdh modeli daha mantıklı. Sisteme mutlaka ssd ekleyin.

Dediklerinizi deniyeceğim tesekkur ederım.

Hepsiburada.com'dan toplasanız yaklaşık 4500-5000 arası olur. Oyun için i5 6400 yeterli.

Neden bilmiyorum ama dokunarak almak ıstıyorum yanı ınternete pek fazla bır guvenım yok cunkı dogru seyı yollayıp yollamıcaklarından emın degılım bırde ben kutu koleksyonu yapıyorum yanı alırsam kutusuylamı yoluyorlar yoksa montaj yapıpmı ?

Kardeşim ben de yok almam derdim ama işler Vatan'ın 40 TL'lik macunu 55 TL'ye satmasıyla değişti. Söylediğim site gayet güvenilir. Özellikle satıcısı site olan ürünlere bakıyorum. Bazen daha ucuz oluyor. Verirsen siparişi kutularıyla gönderirler. Vatan'a ya da nereyse git dokun bak fiyat karşılaştır. Çoğu zaman site daha ucuz. Korkma.

Kardeş o zamana kadar daha ne yeni modeller girer pazara. Şimdiden konu açmanı ve özellikle MSI belirtmeni garip buldum.

Site Ney Peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…