3500-4000 TL arası televizyon

.

LG ve Philips tv kullanıyorum. Android olduğu için Philips biraz karışık. Lg Webos kullanımı çok kolay 5 yaşındaki oğlum bile youtube gibi istediği uygulamayı açabiliyor. Samsung Tizen işletim sistemini hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum.

Görüntü kalitesi olarak bana LG ve Philips aynı geliyor. Uzman görüşlü arkadaşlar dan fikir alman lazım.

Bendeki LG Harman Kardon ses sistemi var aşırı derece Philips ten ses olarak ileride
 
Son düzenleme:
LG' nin bu ürününü Muhteşem Cuma' da aldık, gerçekten güzel TV üretiyor LG. Bir çok özelliğini var kendin bakarsın ben sadece tek eksisini söyliyim. Kendi uydu alıcında kanal değiştirmesi biraz geç onun dışında başka bir eksi unsur yok, bu sorunu da başka bir uydu alıcı takarak çözebilirsiniz.
 
Arkadaşlar Samsung veya LG marka televizyon aramaktayım. Bütce 3500-4000 arası. Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı günler dilerim.

4 bin, 5 bin gibi paralar vermeyin televizyonlara. 1500 tl al bir tv, android box tak 300 tl, pahallı televizyon özelliklerine kavuşursun. 10 sene önce philips android tv almıştım, bir kaç sene sonra youtube desteğini çekti, zaten tarayıcıları istediğin kolaylıkta ve hızda olmuyorlar, oldu sana sıradan tv. android box aldım taktım, şimdi istediğin uygulamalar aklına ne gelirse, istedigin kadar kanallar 4k video, oyunlar, cep telefonunda olan herşey büyük ekranda var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı