3500-4000 TL monitör önerisi

memoleyte

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 3500-4000 TL fiyat bandında 144 Hz ve 1 ms Gaming monitör arıyorum. Güzel ürün olursa bütçeler az bir şey artabilir. Monitör Curved olursa çok daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. 3500-4000 TL fiyat bandında 144 Hz ve 1 ms Gaming monitör arıyorum. Güzel ürün olursa bütçeler az bir şey artabilir. Monitör Curved olursa çok daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Nays kart ile 250 TL indirim oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyip iyice bir karar verip bu forumda monitörü paylaşırsanız sizin için iyi olur kendisi çok iyi anlatıyor videoda yani bir sıkıntınız olmasın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyip iyice bir karar verip bu forumda monitörü paylaşırsanız sizin için iyi olur kendisi çok iyi anlatıyor videoda yani bir sıkıntınız olmasın.

1.15'de bilgi yanlışı mı yapılmış yoksa ben mi yanlış biliyorum?

IPS panellerde statik kontrast oranı 1000:1 gibi oranlardan başlar.

Bakınız statik kontrast 1500:1

VA olanlarda ise 3000:1 gibi değerler görmek gayet mümkündür.

VA panelin kontrast oranı yüksektir IPS panellere göre.

Son düzenleyen: Moderatör:

VA panellerdeki daha yüksek statik kontrast oranı, daha belirgin renkler ve derin siyah tonlarla sonuçlanırken, IPS panellerdeki daha düşük statik kontrast oranı, daha geniş bir görüş açısı ve iyi renk doğruluğu sunar.

VA panellerdeki daha yüksek statik kontrast oranı, daha belirgin renkler ve derin siyah tonlarla sonuçlanırken, IPS panellerdeki daha düşük statik kontrast oranı, daha geniş bir görüş açısı ve iyi renk doğruluğu sunar.

Laf olsun diye sormuştum videoyu atan kişiden bir cevap gelir diye. Ortada bir soru yoktu aslında.

Cevabın için teşekkürler.

Son düzenleme:
Laf olsun diye sormuştum videoyu atan kişiden bir cevap gelir diye. Ortada bir soru yoktu aslında.

Cevabın için teşekkürler.

Statik oranlarına bakmadım render ya da edit yapan birisi de değilim bir de videoyu az buçuk izledim yani ilerleterek zaten video(ları) anlamında güzel demiştim laptop alırken dikkat etmeniz gereken şeyler gibi videolarını izledim bunu da kişinin oyun için aldığını varsayarak attım. Cevabım yeterli oldu mu?

1.15'te bilgi yanlışı mı yapılmış yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Bakınız statik kontrast 1500:1

VA panelin kontrast oranı yüksektir IPS panellere göre.

Hocam adam videoda en yüksek kontrast oranına sahip panel IPS panel dememiş zaten. Sadece yüksek kontrast oranına sahip olduğu belirtilmiş. @memoleyte adlı arkadaşın sorusuna gelirsek eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsa ben bütçeyi biraz daha artırıp 240 Hz IPS panel almasını öneriyorum. Ghosting sorunu bu bütçede çok yaygın. Ayrıca rekabetçi oyunlar için Curved ekran önermiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı