3500-4000 TL monitör önerisi

Bütçe
3500-4000
Vallahi bu forumda genelde verilen bilgilerin yarısı deneyimlenmeden kafadan verilen ön yargı dolu bilgiler. Mesela Da'nın Gamepower monitörüne de dünya laf çakıldı markadan dolayı, adam kulaklık almış bozulmuş monitöre giydiriyor. Ben aldım, dürüst olayım 3.5'a alınabilecek en iyi monitörlerden biri. Sadece standı afedersiniz b*k gibi hareket kabiliyeti kısıtlı bayağı. Bende başka stant olduğu için sorun etmedim. Işık sızması yok, ghosting yok, ölü piksel yok, menü güzel alınır abi.
O incelemede kontrast ve maksimum parlaklik bilgisi bulunmamakla birlikte malzeme kalitesi olsun markasi olsun mantiksiz bir oneri olmaktan oteye gitmiyor. Model belki gercekten iyi olabilir ama neticede Gamepower markasina ait bir urun oldugu gercegi unutulmamali.
 
O incelemede kontrast ve maksimum parlaklik bilgisi bulunmamakla birlikte malzeme kalitesi olsun markasi olsun mantiksiz bir oneri olmaktan oteye gitmiyor. Model belki gercekten iyi olabilir ama neticede Gamepower markasina ait bir ürün oldugu gercegi unutulmamali.
Kontrastı çok iyi hatta benim 2K VA panel ana monitörden de iyi, ayar çekersen. Maksimum parlaklık için bir şey diyemem, hayatımda hiç %50'nin üstünde kullanmadım gözüm yanıyor. Malzeme kalitesi de falzasıyla iyi, portlar olsun çerçeve aralıkları olsun, düğme hissiyatı olsun tertemiz nizami cihaz. Ben anlamıyorum neye dayanarak böyle yorum yapıyorsunuz.

Bak marka için şunu eleştirebilirim: Kutusunda güvenlik bandı yok. Kargocu içine taş koysa anlamayacağız. Kurumsal bir markada olmaması gereken bir şey bu.
 
Kontrastı çok iyi hatta benim 2K VA panel ana monitörden de iyi, ayar çekersen.
Olcum cihazi alip olcum yapabilirsin, onun disinda olcum verisi gormedigim surece iyi de demem kotu de demem, guzelleme de yapmam.
Maksimum parlaklık için bir şey diyemem, hayatımda hiç %50'nin üstünde kullanmadım gözüm yanıyor.
Sahsi kullanim senaryonuzdur, yorum yapamam, lakin parlaklik bakimindan da yorum yapabilmem icin olcum verisi gormem gerekir.

Zaten bu konularla alakali yorum yapamayacagimi ilk mesajimda da belirttim.
Malzeme kalitesi de falzasıyla iyi, portlar olsun çerçeve aralıkları olsun, düğme hissiyatı olsun tertemiz nizami cihaz.
Malzeme kalitesi sadece bunlardan ibaret degil. Sogutma tasarimi ve ic yapi kalitesi de onemli. Bunu da icini acmadan veya sicakligini olcmeden veya uzun vadede isidan oturu panele veya COF Driver'lara zarar verip vermeyecegini gozlemlemeden bilemezsin. Kendim UKT yaparim dersen buyur bekliyorum.
Ben anlamıyorum neye dayanarak böyle yorum yapıyorsunuz.
Tamam kardesim memnunsan kullanabilirsin gule gule kullan ben onermiyorum.
 
Ghosting, ayakta duramama, pivot olmamasi? Yeter mi?

Detayli bakmadim ama gorsele bakilirsa evet var gibi duruyor.

Ön yargı bosuna degil. Ayni fiyata ya da 500TL farkla cok daha iyisi varken, bu kadar sorunlu bir model alinmaz. Kullanici yorumlarina bakin, herkes sikayetci. Sikayetci olmayan varsa da ogluna ya da birine hediye alanlardir. Sahsen çok cok maddi sikintisi olmayan birinin kullanici yorumlarini gordukten sonra bu modeli alacagini sanmiyorum.

Yetmez hocam başıma hiçbiri henüz gelmedi hocam pivot olmaması bana göre büyük bir eksik değil ayakta durma konusunda masanızın ayakları sağlamsa yerinde gayet sağlıklı bir şekilde duruyor monitörün mucizevi bir şekilde havada durmasını beklemiyorsanız tabii.
 
Genellikle kullanıcılar kullandiklari urunun kotulenmesini sevmezler. Boyle seyleri yazmaniz normal, sevdiginiz ozellikler olabilir buna bir şey diyemem ama 4700TL'ye bu monitor önerilmez!
 
Sadece kaçman lazım çünkü sağlamından linç yiyeceksin.
Monitöre bakarken monitörün paneli patlıyor.

 
Sadece kaçman lazım çünkü sağlamından linç yiyeceksin.
Monitöre bakarken monitörün paneli patlıyor.


ASUS o fiyata alinir ama Lenovo bilmiyorum. Karsilastirmak lazim. Cuma gecesinde AOC daha iyi olur.
 
Hocam Lenovo G24-20 ile LG 24GN60R arasında kaldım. Bu iki monitör arasında siz hangisini önerirsiniz?
24GN60R-B oneririm. G24-20 kronik coil whine problemli bir model. Bunun disinda maksimum parlakligi dusuk.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı