3500-4000 TL PC Toplama

Bütçe
4000

Rafa3172

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben bir PC toplayacağım ama hangi parçaları almalıyım karar veremedim. Biliyorsunuz bu aralar stoklar yok. Ben de size danışıp öyle karar vereyim dedim. 3500 ila 4000 TL arası önerebileceğiniz parça veya sistemler var mı? Teşekkür ederim.

Bence ekran kartı olmadan ama ekran kartı alacak şekilde ekran kartsız bir sistem toplayın. Birkaç ay sonra fiyatlar düzelirse biraz da bütçe arttırabilir olmadı ikinci ele bakabilirsiniz. Eğer HDD SSD vs parçalarınız varsa alabilir toplanabilir. Yerinizde olsam ekran kartı hariç tüm parçaları alır toplar kullanmaya başlar fiyatlara göre ekran kartını da sonradan alırdım. Böylelikle uygun diye kötü parçalar almamış olur hem de PC'siz kalmamış olursun. Sen karar ver ona göre bakılır.

Bence ekran kartı olmadan ama ekran kartı alacak şekilde ekran kartsız bir sistem toplayın. Birkaç ay sonra fiyatlar düzelirse biraz da bütçe arttırabilir olmadı ikinci ele bakabilirsiniz. Eğer HDD SSD vs parçalarınız varsa alabilir toplanabilir. Yerinizde olsam ekran kartı hariç tüm parçaları alır toplar kullanmaya başlar fiyatlara göre ekran kartını da sonradan alırdım. Böylelikle uygun diye kötü parçalar almamış olur hem de PC'siz kalmamış olursun. Sen karar ver ona göre bakılır.
r3 2200g gibi işlemcileri düşünüyorum.
16 RAM + B450 kesin alacağım zaten.

R3 2200G gibi işlemcileri düşünüyorum.
16 RAM + B450 kesin alacağım zaten.

O fiyatlara ne APU sistemi Allah aşkına :).

R3 2200G-->781
B450M-->560
2*8 Adata XPG 3000MHz-->562
Zalman T7 -->304

Şu anlık 2207 TL etti
Böyle düşünüyorum şimdilik.

Bu güzel gibi.

Sanırım bunu alacağım

R3 2200G-->781
B450M-->560
2*8 Adata XPG 3000MHz-->562
Zalman T7 -->304

300₺ daha çıkarsa mutlaka;

Hocam ben pek bilmiyorum ama acaba parçalar kasaya takılı mı geliyor yoksa kasayı da ayrı alıp biz mi birleştiriyoruz?
Bir de son olarak işletim sistemi seçmekten kastı nedir anlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı