3500-4000 TL sistem önerisi

Teşekkürler
Valla çok üzgünüm şu an ki duruma bilgisayar toplamak isteyip o ürünleri hak etmediği fiyata almak zorunda kalmak veya ne zaman biteceğini bilmeden beklemek çok üzücü...
Aynen öyle.

Bana lazım ama acilen. Konsol nu alsam sence?
Şu an toplarsan dolar düşünce üzülürsün, elbet düşecek ve -keşke bekleseydim yaa- diyeceksin. Herşeyin ilacı zamandır, konsol alırsan XBOX ONE X Veya PS4 Pro almalısın. Ben olsam bekleyip sistem toplardım, ki 8 ay sonra ben de toplayacağım o yüzden ben zaten mecbur bekliyeceğim. Ha şunu da bil. Bence bilgisayarın yerini konsol tutamaz, bilgisayara controller da takabilirsin zaten

Ben düştüğünü hiç görmedimde zaten gittikçe yüksekiyor 8 ay sonra 8 tl olur o zaman düşse düşse 2tl düşer bence düşmesi zor hele bu durumda

şu an da birşey söylemesek daha iyi olur, çünkü neyin ne olacağı belli değil, 3-4 ay önce 4 lira civarındayken 2 lira yükseldi, aynı şekilde 3-4 lira birden de -çok zor olsa gerek- düşebilir.

şu an da birşey söylemesek daha iyi olur, çünkü neyin ne olacağı belli değil, 3-4 ay önce 4 lira civarındayken 2 lira yükseldi, aynı şekilde 3-4 lira birden de -çok zor olsa gerek- düşebilir.
Düşmesini canı gönülden isterim bende pc toplıycaktım 4k para ile 1060 alıcakken 1050ye düştü yani inşallah ekonomiyi düzeltieler ne diyelim hayırlısı olsun
Bencede arkadaş beklesin bu zamanda alırsan çöp alırsın ve düşerse üzülürsün bence bekle baktın 2 3 aya inmiyor al ps4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…