darklight1925
Centipat
Daha fazla
Stell Series kullanıyorum yazılmı süper tavsiye ederim.Merhaba yaklaşık 3500-4000 TL civarında önerilerinizi alabilir miyim? Pek bilgim yok.
Bu iki ürün var aklımda şu anlık RGB ve sesli mekanik tarzlar da olabilir.RAZER Blackwidow V4 Kablolu Q Klavye TR Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER Blackwidow V4 Kablolu Q Klavye TR Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kawww.mediamarkt.com.tr
İyi sosyaller.
Nasıl bir marka hocam?Paylaştığın ürünlere bakarak klavye piyasasına uzak olduğunu görüyorum. Bu bağlamda önerileri dikkate alman yararlı olur.
Bütçeyi 600 TL daha yükseltebilirsen Wraith'in manyetik switch bir klavyesi var. Bu switch ne kadar basarsan o kadar algılar, mıknatıs ile çalışır.
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
4000 TL'yi geçmem dersen ona göre de bakalım.
Nasıl bir marka hocam?
Paylaştığın ürünlere bakarak klavye piyasasına uzak olduğunu görüyorum. Bu bağlamda önerileri dikkate alman yararlı olur.
Bütçeyi 600 TL daha yükseltebilirsen Wraith'in manyetik switch bir klavyesi var. Bu switch ne kadar basarsan o kadar algılar, mıknatıs ile çalışır.
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
4000 TL'yi geçmem dersen ona göre de bakalım.
Bütçenin altında hocam daha iyisi çıkar gibi.
Geçmesek daha iyi blackwidowuda gözden çıkaracağım gibi bir tık üstünde diye.
AJAZZ AK820 Max HE 75% snelle triggerpakking gemonteerd hot-swappable mechanisch gamingtoetsenbord met magnetische schakelaar - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com