3500-4000 TL'ye klavye tavsiyesi

Bütçe
4000
O hâlde sana şunu önereyim. Vergisiyle 900 TL gibi bir fiyata geliyor. Hem paran cebinde kalır, hem de üst seviye bir klavye kullanırsın. TR'de şu an satılıyor olsaydı 2500-3000 TL bandında olacaktı.

4000 mAh bataryalı kablosuz bir klavye. Sesi de çok hoş. Elimde 5 tane klavye olmasına rağmen 6. olarak aldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye'ye gönderim gözükmüyor ne yazık ki.

kendi mağazasından alabilirsiniz.

kendi mağazasından alabilirsiniz.

Gümrüğe takılır aynı zamanda da.

Mail ile iletişime geçilirse yardım olunur diye görmüştüm birkaç forumda.

Evet mümkün olabilir. Marka, ürünü kendi adına gümrükten geçirebilir.

O hâlde sana şunu önereyim. Vergisiyle 900 TL gibi bir fiyata geliyor. Hem paran cebinde kalır, hem de üst seviye bir klavye kullanırsın. TR'de şu an satılıyor olsaydı 2500-3000 TL bandında olacaktı.

4000 mAh bataryalı kablosuz bir klavye. Sesi de çok hoş. Elimde 5 tane klavye olmasına rağmen 6. olarak aldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye'ye gönderim gözükmüyor ne yazık ki.

Bu güzel duruyor ama getirme süresi sıkıntı benim için Türkiye de olan varmı bu tarzda bu su damlası gibi basınca yayyılan rgb de hoş duruyor baya.

Bu güzel duruyor ama getirme süresi sıkıntı benim için Türkiye de olan varmı bu tarzda bu su damlası gibi basınca yayyılan rgb de hoş duruyor baya.

Temu hızlı gönderiyor. 24 Ekim'de verdiğim siparişi 5 Kasım tarihinde teslim aldım. 12 günde geldi. Bu süre de uzunsa TR2'den bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı