3500-4300 TL Gaming Laptop Tavsiyesi

asgootfb

Hectopat
Katılım
30 Ekim 2015
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ismim Oğuzhan. Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Ben laptop alacağım, medya bölümünde okuduğum için render yapmak, medya programlarını kusursuz bir şekilde kullanmak istiyorum. Tabi ki oyunlarda da bana sıkıntı çıkarmayacak bir gaming laptop lazım. Bütçem en son 4300 lira, aklımda iki tane laptop vardı birisi MSI Ge72 idi ama onu eledim, şu an sadece aklımda Monster A5 var, sizce bunu almalı mıyım işlerimi rahatlıkla yürütebilir miyim? Veya oyunlarda bana sıkıntı çıkarır mı? Eğer aklınızda bundan iyi dediğiniz laptop varsa paylaşabilir misiniz? Aklımda ki laptopun linkini atıyorum, eksikleri artıları nelerdir yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

MONSTER® ABRA A5 V5.2.2 15.6"
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğin model gerçekten iyi bir model. Ege arkadaşın öneriside güzel ama aradaki 50 tl ile güzel bir oyun alınabilir. MONSTER® ABRA A5 V5.2 15.6" şu modelde güzel. Sizin modelden tek farkı ssd yok. Ssd de 1000 TL farka deymez.
 
Ben abrayı 16gb rami ve 2133 hızı var diye secicektim. Sizce 16 gb ram fark atmıyor mu? Ayrıca son nesil işletim sistemi var
 
Ben abrayı 16gb rami ve 2133 hızı var diye secicektim. Sizce 16 gb ram fark atmıyor mu? Ayrıca son nesil işletim sistemi var
Son nesil işletim sistemi derken? 1-) senin sözünü ettiğin şey işlemci. 2-) Son nesil işlemci broadwell değil skylake. Senin kendi bileceğin şey hangisini alacağın biz sadece tavsiye verebiliriz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı