3500-4500TL Sistem Toplama

SpeedTroller

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Grafiker, Webmaster
Hem iş amacıyla kullanabileceğim hem de oyun oynayabileceğim birazda ışıklı mışıklı bir sistem tavsiyesi istiyorum. İşlemci olarak Ryzen 5 3600 kullanırsanız sevinirim :)
Önerisi olan yok mu arkadaşlar

Son düzenleme:
sinerji.jpg

Şöyle bir sistem düşünebilirsiniz. Sonradan aynı bellekten 8 GB daha ekleyip 16 yaparsanız çok iyi olur. Işıktan anlamam. Kasanın kendi RGB fanları mevcut. Yine isterseniz kasanın her yerine RGB led şeritler alıp koyabilirsiniz.

Eki Görüntüle 504855
Şöyle bir sistem düşünebilirsiniz. Sonradan aynı bellekten 8 GB daha ekleyip 16 yaparsanız çok iyi olur. Işıktan anlamam. Kasanın kendi RGB fanları mevcut. Yine isterseniz kasanın her yerine RGB led şeritler alıp koyabilirsiniz.
Bana kalırsa işlemci olarak 2600 fazlasıyla yeterli.Ordan gelen parayla Ram’i 16 yapıp ekran kartı olarak da 1660super yapılabilir.Toplam 4650 civarına gelir.

Eki Görüntüle 504855
Öneri için teşekkür ederim. Sizinle konuşacağım bir platform var mı? Bazı sorular sormak istiyorum.
Neden 3500 2600 iş görür bence
3600 geleceğe yönelik olarak alıyorum.
Eki Görüntüle 504855

Konuyu hortlatmış olacağım fakat dolar artışı sebebiyle bir türlü sistem alamaz hale geldik. Sizin önerdiğiniz bu sistem de işlemci yerine ryzen 5 2600 ve ekran kartı yerine rx 570 sapphire nitro+ 8gb koymak istiyorum. Anakart bu parçaları destekliyor mu?
Eğerki destekliyor ise ileri ki dönemlerde işlemciyi tekrardan ryzen 5 3600 yapmak ve ekran kartınıda geliştirmek istiyorum anakart bunlara uyum sağlar mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı