3500-5000 TL çamaşır makinesi tavsiyesi

20 yıllık makinemiz bugün aramızdan ayrıldı. 3500-5000 TL civarında çamaşır makinesi bakıyoruz. 5000 TL biraz aşırıya kaçıyor, mükemmel bir makine olmadıkça çıkmayalım.
1200 devir, 9-10 kg yıkama kapasitesi tercihimizdir. Markalar konusunda pek bilgimiz yok. Siemens, Bosch, Samsung olabilir.

Lütfen internetten bulup direkt atmayın, araştırmasını biliyorum. Biraz tecrübeye ihtiyacım var. Kullandığınız, güvendiğiniz güncel bir model var mı?

Beko 9101 EY var, 3-4 yıldır kullanırız bir sorun yaşamadık. Ondan önce bizim de 10 yıllık makinemiz bozulmuştu ve yerine bunu aldık. Özellikle hafta sonları tıka basa doldurarak renkliler, beyazlar, siyahlar vs peş peşe yüksek devirde çalıştırıyoruz yıllardır. Muhtemelen daha güncel modeller de vardır ama bir çamaşır makinesinin yapması gereken her şeyi yapıyor gibi geldi bana...

Beko 9101 EY var, 3-4 yıldır kullanırız bir sorun yaşamadık. Ondan önce bizim de 10 yıllık makinemiz bozulmuştu ve yerine bunu aldık. Özellikle hafta sonları tıka basa doldurarak renkliler, beyazlar, siyahlar vs peş peşe yüksek devirde çalıştırıyoruz yıllardır. Muhtemelen daha güncel modeller de vardır ama bir çamaşır makinesinin yapması gereken her şeyi yapıyor gibi geldi bana...

Aileme söylediklerinizi ilettim. Ben markalardan pek bir şey anlamıyorum ama annem Beko tercih etmeyeceğini söyledi. Teşekkürler.

10 yıl motor garanti veren markayı seçin bence.

Öneriniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı