Elfelfelf
Centipat
Öncelikle Lenovo Dell Toshiba dışında bir marka düşünmüyorum.
Yazılım için en az 16 GB RAM ve 256SSD kapasiteli bir model olması gerektiğini anladım araştırmalarımdan.
Kesinlikle oyun oynanmayacak.
Ağırlıklı Adobe illustrator-indesign ve Android Studio kullanılacak.
Birkaç model belirledim ama emin olamadım.
Mesela i5 ya da i7 olması bin TL fark vermeye değer mi? Ya da hızı 1.6 GHz çok mu az ve kasar?
HP'ye antipatim var
ASUS'da olabilir. Tavsiyelerinize açığım.
Seçenek ekliyorum:
1)
urun.n11.com
2)
urun.n11.com
3)
urun.n11.com
4) çok fark etmeyecekse bu bütçemi çok zorlar-
urun.n11.com
Tavsiyelerinizi ve seçeneği sebebiyle belirtirseniz ben de karar verirken faydalanabilirim. Hem de öğrenmiş olurum.
Yazılım için en az 16 GB RAM ve 256SSD kapasiteli bir model olması gerektiğini anladım araştırmalarımdan.
Kesinlikle oyun oynanmayacak.
Ağırlıklı Adobe illustrator-indesign ve Android Studio kullanılacak.
Birkaç model belirledim ama emin olamadım.
Mesela i5 ya da i7 olması bin TL fark vermeye değer mi? Ya da hızı 1.6 GHz çok mu az ve kasar?
HP'ye antipatim var
Seçenek ekliyorum:
1)
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
2)
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
3)
4) çok fark etmeyecekse bu bütçemi çok zorlar-
Tavsiyelerinizi ve seçeneği sebebiyle belirtirseniz ben de karar verirken faydalanabilirim. Hem de öğrenmiş olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: