3500₺ İle GTX 1070+Monitör+SSD Önerisi

Kaç GB'lik alırsan içine o kadar dosya yükleyebilirsin. Bence 128GB yeterlidir içine sadece Windows, Google gibi günlük sık sık kullandığınız dosyaları yükleyiniz oyunlarıda Hard Diske yüklersiniz.

Kaç GB'lik alırsan içine o kadar dosya yükleyebilirsin. Bence 128GB yeterlidir içine sadece Windows, Google gibi günlük sık sık kullandığınız dosyaları yükleyiniz oyunlarıda Hard Diske yüklersiniz.
Anladım hocam. Bu konuda aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Yeni bir şey daha öğrenmiş oldum. Ben de ne kadar yüksek boyut o kadar iyi performans sanıyordum. Boyut arttıkça fiyat da artıyordu haliyle. O zaman çok maliyetli bir parça olmayacak alacağım SSD [emoji4] şu anda bir nebze daha rahatladım. Çok teşekkürler :)

Amazon'dan düşünürseniz hazır Ryzen 5 1400 ve RX 580 kasa var. 2600 TL gibi bir rakama geliyor.
Yurt dışından alışveriş yapıyorum evet ama PC parçası almaya karşıyım. Garanti vs. işleri sıkıntılı oluyor diye. O yuzden teşekkür ederim yorumun için ama pek bana göre değil ne yazık ki :)

Amazon güvenilirdir ama, sorun çıkarmaz, sorun çıkarsa da direk amazon'a göndermeniz gerekebilir. Bu yönden sıkıntılı.
Yok zaten dediğiniz gibi güvenilirlikle alakalı bir sıkıntım yok. Sadece garantiye yollamak problemli. O yüzden tercih edeceğim bir yol değil asla.

Bence RAM yukseltmesi SSD yukseltmesinden daha onemli. Toprak Aga'nın tavsiye ettigi parcalardan SSD'yi cikarin ve RAMlerinizi yukseltin. Sık sık oyun oynuyorsaniz oyunlarda SSD drop yemezsiniz ama RAM drop yersiniz. RAM daha önemli. Elde depolama aygiti varsa sonra SSD dusunulur. Ekran karti + monitor + ram upgrade seklinde yapiniz guncellemenizi. Bence.

Bence RAM yukseltmesi SSD yukseltmesinden daha onemli. Toprak Aga'nın tavsiye ettigi parcalardan SSD'yi cikarin ve RAMlerinizi yukseltin. Sık sık oyun oynuyorsaniz oyunlarda SSD drop yemezsiniz ama RAM drop yersiniz. RAM daha önemli. Elde depolama aygiti varsa sonra SSD dusunulur. Ekran karti + monitor + ram upgrade seklinde yapiniz guncellemenizi. Bence.
Teşekkürler dostum bu öneriyi de düşüneceğim. Ben de RAM daha önemli diye biliyorum. Dediğim gibi pek hakim değilim bu konulara gerçi ama.. :)

Bence ileriye dönük eniyi yatırım monitör.asus 144hz monitörüm var nerdeyse 4 sene olucak ne ekran kartları eskitti hala taş gibi ayrıca sağlık açısındanda 60hz monitörler gözü ağrıtmıyo, bu yağ gibi.tavsiyem paranı gtx 1060 144hz monitör 2×8gb rame harcaman

Bence ileriye dönük eniyi yatırım monitör.asus 144hz monitörüm var nerdeyse 4 sene olucak ne ekran kartları eskitti hala taş gibi ayrıca sağlık açısındanda 60hz monitörler gözü ağrıtmıyo, bu yağ gibi.tavsiyem paranı gtx 1060 144hz monitör 2×8gb rame harcaman
Dostum önerin için teşekkürler. Fakat dediğim gibi GTX 1070 de kararlıyım. Aksini önermez iseniz memnun olurum :) 1070'li sistem üstüne öneride bulunursanız daha makbule geçecektir :)

Edit: Arkadaşlar bu SSD işimi görür mü? Fiyatı bir hayli uygun da? :mutlu:
Corsair 120GB Force LE200 550/500 (CSSD-F120GBLE200B)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı