3500 lira monitör dahil sistem toplama

Bunu alabilirsin. Bütçeni biraz aşıyor ama performans açısından daha karlı olabilir. Everest'i önermediğim için Asus önerdim. Ayrıca bu sistemi farklı sitelerden birinde toplasaydınız daha uyguna gelebilirdi. Senin topladığın sistemde her şey kısılmış ve ekran kartı ile işlemciye yatırım yapılmış gibi olmuş. Bundan ziyade bütçeyi genel olarak her şeye dağıtmak performansını artıracaktır diye düşünüyorum.
Sapphire RX460 GDDR5 4GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
 

Dosya Ekleri

  • VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji   Bilgisayar Hiperstore'u.png
    VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji Bilgisayar Hiperstore'u.png
    65,8 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleme:
Wireless kartını PCI olarak seçmişsiniz. B150M Bazooka anakartı kullanıyorum. Resimler yanlış değilse PCI slotlarının konumu olarak birbiriyle aynı anakartlar sizin seçtiğiniz ile benimki. Ekran kartını taktığınızda bir altındaki X1 slotu kullanılamaz hale geliyor. 2. olana ise taktığınız taktirde ekran kartının fanının tam altında kalıcak ve hava akımını önleyebilir diye düşündüğümden USB girişli wireless kartı almanızı öneririm.
Mausu Everest önermem ama siz bilirsiniz. Logitech G100S almıştım 2-3 ay önce stoklarda bulabilirseniz o mausu öneririm.
AMD ekran kartı alacaksanız VIEWSONIC 21.5”" VX2257-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR bu monitörü öneririm.
Ekran kartı olarak ise RX470 almanızı öneririm. MSI RX470 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı