3500 Liraya Mimarlık Öğrencisi İçin Bilgisayar

mahmudsamiunlu

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Müh.
Merhaba arkadaşlar. 3000-3500 TL bütçem var.

3Dmax, Sketchup, Autocad kullanacagım. Technopat'ın sistem tavsiyelerinde 2500 TL'lik bir sistem vardı fakat konuda araştırdıgımda illa i7 olsun diyorlar. Bir de GTX 980-970 olsun diyorlar. Ben de DDR4 olsun diyorum. Biraz yardımcı olur musunuz ?
2500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat

Mimar çizim yapar. Masaüstü bir bilgisayar alırsanız çizim yaparken elektrik gidebilir ve bilgisayarınız kapanabilir. Bu da epey canınızı sıkabilir. Dizüstü bir bilgisayara yönelin ki böyle bir sorununuz olmasın. Monster dizüstü biligsayarlara bakabilirsiniz.

Bunun için korumamızı aldık. Online UPS güç kaynagımız var, sıkıntı olucagını düşünmüyoruz. Bileşenler hakkında yardımcı olur musunuz ?

Bunun için korumamızı aldık. Online UPS güç kaynagımız var, sıkıntı olucagını düşünmüyoruz. Bileşenler hakkında yardımcı olur musunuz ?
Çok iyi. Sevindim. Sistemi Technopat'ın Aralık 2015 tavsiyelerinden buldum. Monitörden olsun, kasadan olsun yada size fazla gelen şeylerden kısarak işlemciyi i7 6700 yaparsanız tadından yenmez. Şahsen ben ssd'den kısarak, kasadan kısarak, monitörden kısarak i7 6700 alırdım. Ssd'yi sonradan kolayca temin edebilme imkanınız var. Monitörde öyle.

Dosya Ekleri

• 3500 Mimarlık için.png
    3500 Mimarlık için.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 231
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı