3500₺ Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xmrhkn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yaza doğru bir pc almayı düşünüyorum ve 3000-3500₺ arası bir bütçem var. Donanımsal bilgim pek fazla olmadığından sizlere danışmaya karar verdim. Şuanki bilgisayarım 6 yıllık ama sürekli upgrade yaparak hayatta tuttum bf3 ü en düşükte 25-35 fps arası oynayabiliyorum ama bu bana yetmemeye başladı next-gen oyunlar çıktıkça. Render yapmayı şuan düşünmüyorum ancak işlemciyle ilgili yenemediğim bir takıntım var i7 i5 ten iyidir diye. Sanırım isim yüzünden. Aynı apple ürünlerinin kötü olduğu halde satması gibi. Her neyse 3000 tlye bir sistem toplayıp kalan 500 tl ile kasa ve monitör almayı düşünüyorum. Genel olarak yeni çıkan oyunları High-Ultra arası 1-2 yıl oynasam yeter 4-5 yıl en düşükte 30 fpsden az almaya başlayana kadar alacağım pc yetecektir bana.

İstediğim birkaç şey var bunlar olursa sevinirim ayrıca.
*60-120 GB ssd olursa iyi olabilir photoshop gibi programları da ssdye kurmak istiyorum.
*Fanların sessiz olması çok önemli 6 yıldır beynimi kemiren fan sesiyle aynı odada yaşıyorum bıktım bundan
*Monitör 21 inç olursa ve HDMI girişi olursa iyi olabilir xboxu da odamda kullanmak istiyorum.

Aklıma başka birşey gelirse ekleyebilirim ayrıca 15 tatilde alma ihtimalim de var o yüzden yaza doğru konu aç vb şeyler yazmazsanız sevinirim. Şimdiden önerenlere teşekkür ederim.

4000 ₺ lik bir sistem oldu ama OC yapmayacaksan 400₺ falan kısılabilir.Tahminimce önümüzde ki 1-2 yıl ultra ayarlarda, sonra 2 yıl medium, daha sonra da 2 yıl low ayarlarda oyunları rahatça çalıştırır. sistem.png

OC yapmayı düşünmüyorum. Nelerden kısılabilir acaba gtx 970 in kesinlikle kalmasını istiyorum ekran 21inç ve ssd 64gb olsa 3500 tl olabilir mi? +- 3500 tl bir sistem toplayabilirsen çok sevinirim.

Sitemi almaya son 1 ay kala konu açınız. Çünkü sizi temin ederim burada toplanan sistemi almayacaksınız. Çünkü ileride çıkacak teknoloji şimdiki teknolojiyi süpürecektir. Olurda erken almayı düşünürseniz bu sistemi topladım.
3500 monitor dahil.png

Acaba işlemciyi i5 4690 yapıp MSI GTX970 almak daha mantıklı olmazmı? aralarında dağlar kadar fark olduğunu sanmıyorum işlemcinin

Ben SSD'ye karşı olduğumu belirteyim. Barracuda modeli 200MB/sn hıza çıkabiliyor.

SSD ikinci planda olmalı bana göre.

Yok gayet iyi ancak kasa içimi daralttı gibi Cooler Master Rc-K380 alınabilir mi 50-100 tl arası arttırabilirim bütçeyi. Fanboyluk gibi oluyor ancak çok sade geldi kasa o yüzden bunu yazdım. Eğer ısı bakımından bir fark olmayacaksa da boşa 50 tl harcamanın bir mantığı yok önerdiğiniz kasayı da alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı