3500 TL 2-3 sene idare edecek PC toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim tek önerim Klavye ve mouse konusunda olacak. Bi 100 tl fark ekleyebilirseniz Logitech G300 mouse ve Logitech g103 klavye önerebilirim. Everst alacağınıza bence Logitech marka alın bu parçaları. Toplamda 160 tl'ye falan geliyor ikisi.

Evet arkadaşlar onuda farkettim 4670k işlemci almaya karar verdim. Overclock yapabilmek için. Sonra soğutucuda falan derken bütçeyi aştık.
Gtx760 idare edemez mi 2 3 sene kadar?

Şuanki son durum şu şekilde;
Ekran kartını daha iyi alabilecekken ekran kartından kısıp hız aşırtılabilinir bir işlemci alıp buna göre hareket etmek bir saçmalıktır oyun sistemlerinde.

NeuLopez, %30 indirimli fiyatlar ile hesaplama yap. O kadar pahalı olmasına imkan yok o sistemin. Ayrıca bu bütçeye AMD sistem alınmasına da pek sıcak bakmıyorum. Sadece yapman gerektiğini düşündüğüm birkaç şey var, dediklerimi hallettikten sonra da 10 numara sistem olur zaten.

Öncelikle bütün bileşenlerin %30 indirimli fiyatını almanız gerektiğini unutmayın. i5-4670 sistemin fiyatını %30 indirimli olarak hesapladıktan sonra, arta kalan para ile mis gibi bir R9 290 alabilirsiniz. Eğer kayda değer bir yükseltme için de yine para kalırsa, kasayı yükseltebilirsiniz. Monitör olarak da ASUS VN247H'ye bakabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı