3500 TL 27" 2K monitör tavsiyesi

Alabiliyorsan : Dell 27 S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör| ITOPYA.COM

Olmuyorsa : ViewSonic 27" VX2758-2KP-MHD QHD IPS 1ms 144Hz GAMING Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Alabiliyorsan : Dell 27 S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör| ITOPYA.COM

Olmuyorsa : ViewSonic 27" VX2758-2KP-MHD QHD IPS 1ms 144Hz GAMING Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

DELL çok pahalı. Internetten alamiyorum. Viewsonic de estetik değil. Daha göze hitap eden bir şey taraftarıyım. LG 24GN650-B aldım geçen hafta. Ama coil whine sebebiyle iade ettim. Geçmişken 2K 144 ya da 165 Hz geçeyim diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı