3500 TL 2K-4K Monitör Önerisi

ozgrdmr

Decapat
Arkadaşlar Merhaba
sistemimde 1080 Ti mevcut. Video edit ve photoshop işleriyle uğraşıyorum, aynı zamanda oyun oynamak için monitör almak istiyorum. Aklımda bazı modeller mevcut fakat bunlar arasında karar veremiyorum.Aradığım özellikler 2K ya da 4K Curved tipler önceliğim, ve ayrıca renklerin gerçeğe daha yakın olması.
Aklımdaki monitörler
MSI - MAG271CQR
MSI - MPG27CQ
Samsung - LC27HG70QQMXUF

Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Özellikle MSI Optix AG32 ve MPG27'yi öneririm. Pişman olmazsınız.

Akıcılık için 2K 144 veya 165 Hz bir monitör bakın derim. Yok ben rekabetçi oyun oynamıyorum 60 Hz yeter dersen 4K 60 Hz monitörlere bak. Monitör önerisi olarak MSI MPG27CQ veya MAG27CQ olabilir. Bunlar VA panel renkleri biraz daha parlak.

Onun dışında oyun amaçlı şu monitör çok iyi. Bildiğim kadarıyla kronik sorunları da düzelmişti. Yalnız TN panel.

Bu fiyata alabileceğiniz en iyi 2K oyuncu monitörleri MSI Optix MPG27CQ ve Samsung C27HG70'dir. İkisinden birini alabilirsin pişman etmez. Tasarımla da uğraşacağını söylemene rağmen TN panel önerileri gelmiş. Eğer çok kişilik rekabetçi oyunlar yerine tek kişilik Witcher, Skyrim tarzı oyunlar oynuyorsanız 4K IPS panelli bir monitör almanız daha iyi olur. Bütçeyi 500₺ kadar arttırabilirseniz Gigabyte Aorus AD27QD tercih edilebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı