3500 TL akıllı telefon tavsiyesi

Bütçe
Maksimum 3600 TL'ye kadar çıkabilir.
Mi 11 Lite mükemmel derecede zarif geldi bana kalınlığından ötürü. Yazılım sorun olmazsa ki olmamalı bence Mi 11 Lite oldukça güzel cihaz.

Sırf şu A52'nin arka kapak ve yanlardan esneme sorunu vs. gibi şeyleri okuyunca kararsız kaldım. Mi 11 Lite'ın ise tek sorunu yazılım gibi geldi bana, o da pek problemli değil. Diğer özelliklerinde pek sorun yok. A52 arka kapak muhabbeti gerçek ise Mi 11 Lite alacağım gibi.
 
Herkese merhaba.
Bende bu 2 telefon arasında kaldım. Mi 11 Lite ve A52.POCO X3 Pro oyun fazla oynamadığım için tercih etmedim. Bir de Realme 7 Pro var. Hangisini tavsiye edersiniz?
 
Hocam aynı bütçe benim de ve X3 Pro almayı düşünüyorum. İşlemcisi beni benden aldı, yazılımlar zamanla düzelir zaten. Rm 7 Pro'ya bir türlü ısınamadım nedense. @wanetage
 
Herkese merhaba.
Bende bu 2 telefon arasında kaldım. Mi 11 Lite ve A52. POCO X3 Pro oyun fazla oynamadığım için tercih etmedim. Bir de Realme 7 Pro var. Hangisini tavsiye edersiniz?

Realme 7 Pro Android 11 güncellemesi daha almamış, ne zaman alacağı da belli değilmiş. Ve video kaydederken boğuk sesle kaydediyormuş. A52'de de arka kapağın esneme muhabbeti varmış. İçlerinden Mi 11 Lite daha alınabilir duruyor gibi.

Hocam aynı bütçe benim de ve X3 Pro almayı düşünüyorum. İşlemcisi beni benden aldı, yazılımlar zamanla düzelir zaten. Rm 7 Pro'ya bir türlü ısınamadım nedense. @wanetage

Realme 7 Pro'nun Android güncellemesi alma sorunu ve video kaydederken ses sorunu varmış. Poco X3 Pro'nun da işlemcisi dışında pek iyi yanı yok.

Ben de pek oyun oynamadığım için bütçeyi yükselttim, Mi 11 Lite alacağım galiba.
 
Yardım için teeşkkürler. Mi 11 Lite aldım hayırlısıyla. Realme 7 Pro'nu çıkalım digerleri daha iyi. İkisi arasında kalmıştım. Parmak izinin ekran kapatma düğmesinde olduğunu duyunca beklemeden mi 11 Lite aldım. Pişman değilim. Samsumg kullanmaktan bıkmıştım zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mi 11 Lite 8 GB RAM'li olan modelini aldım ben de, 2 gün oldu. Şu an herhangi bir sıkıntısını görmedim. Gerek AMOLED ekranını, gerek kamerasını vs. gayet beğendim. Kasma, donma da yok. Ayrıca Android 12 ve MIUI 13 de alacak, o şekilde çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı