Arkadaşlar merhaba,
Kardeşime (üniversitede) ödevlerini, projelerini yapacağı aynı zamanda CS:GO, BDO gibi oyunları oynayabileceği bir bilgisayar toplayacağım. Parçaları kafamda tam oturtamadım yardımlarınızı bekliyorum.
İstekler; AMD sistem olacak, anakartı mümkünse upgrade uygun olması (eve dönünce parça değişikliği ile yüksek sisteme geçiş yapabilelim)
3500 TL'yi geçmek istemiyorum şimdilik değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Kardeşime (üniversitede) ödevlerini, projelerini yapacağı aynı zamanda CS:GO, BDO gibi oyunları oynayabileceği bir bilgisayar toplayacağım. Parçaları kafamda tam oturtamadım yardımlarınızı bekliyorum.
İstekler; AMD sistem olacak, anakartı mümkünse upgrade uygun olması (eve dönünce parça değişikliği ile yüksek sisteme geçiş yapabilelim)
3500 TL'yi geçmek istemiyorum şimdilik değerli yorumlarınızı bekliyorum.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Kendi fikrim o kadar markaya distribütorlük yaptıkları için anlaşabiliyorlardır. Elde kalan ürünleri satmak için hazır sistemlerde kullanıyorlar ve daha ucuza gidiyor.
1660'a o kadar para vereceğime işlemciyi yükseltir RX580-590 alabilirim diye düşünüyorum. NVİDİA istemiyorum o yüzden teşekkür ederim önerin için dostum.
1660'a o kadar para vereceğime işlemciyi yükseltir RX580-590 alabilirim diye düşünüyorum. NVİDİA istemiyorum o yüzden teşekkür ederim önerin için dostum.
1660 mı ? 1660 super var rx 590'dan %12 daha güçlü amd yi severim fakat 1660 super varken bu alınmalı işlemci ise yeterli neden nvdia kart istemiyorsunuz ?
@AlperCo sistemde zaten GTX 1660 Super kullanılıyor. Nvidia, AMD' ye oranla yazılım konusunda daha başarılı. Bu bütçede alabileceğiniz en iyi AMD ekran kartlı sistemde RX 580 vardır, ki GTX 1660 Super' e rakip bile olamaz.
İşlemciyi de upgrade etmenize gerek yok çünkü kullanılan model B2 versiyon. Yani Ryzen 5 2600' e eşit güçte, RX 5700'ü bile besleyebilir.
İncelemeleri araştırdım evet 1660S daha önde fakat galax nasıldır çok net bir fikre sahip olamadım.
Kasa var bu arada evde iki tane sadece içini toplayacağım.
*Birde işlemci revize edilen 1600 değil sanırım bir kaç forumda alanlar o şekilde söylemiş parça listesinde de öyle gözüküyor almak ne kadar mantıklı. 2600 yapsam 160 TL oynuyor.