3500 TL AMD sistem önerisi

Dostum bu tarz ortada kalmış bütçeler için hazır sistemler faydalı. Fakat tercih edeceğin hazır sistemde merdiven altı diye tabir ettiğimiz markalar olmamasına özen göster. Özellikle kasanın hava akışının iyi olmasına, SSD'nin kronik arızalı olmamasına, güç kaynağının C4 misali olmamasına özen göster .

Bu sistem güzel, ancak bilgisayarda Microsoft Word kullanacak, CS GO oynayacak maksimum sanırım, onun için ben RX 570'de yeter diye düşünüyorum. Bence 800 liraya Pulse RX 570 bence bulunursa kaçırılmaz, hem gayet yeterli bir kart, hem de arkadaş boşuna bütçesini zorlamaz.
SSD almaya gerek yok gibi, varsa da 240/120 GB yeter.
Anakart arkadaş tercih ederse X470 bakabilir 3. Nesil ve (soket değişmeyecek sanıyorum ancak emin değilim) 4. Nesilleri sıkıntısızca beslemesi adına. Ancak şart değil.

Haklısın, hazır sistem alınca indirim yapıyorlar sanırım fakat benim kasam ve PSU buradakinden çok çok daha iyi Nzxt H440'a kuracağım alacağım sistemi. Aslında bütçe kısıtım yok fakat bu tutarı geçmek istemiyorum çünkü bir geçiş sistemi olacak gidip dizüstü almak istemiyorum. Derdim kardeşim üniversiteyi bitirene kadar orada onu idare etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…