3500 TL bütçe mikrofonu iyi kulaklık önerisi

Bütçe
3500
HS80 oyun oynayacaksanız asla almayın ben bugün aldım elime ulaştı bin pişman oldum oyun için sesi az mikrofonu tasarımı güzel drop Plus'tan geçtim iade olursa iade edeceğim.
Hocam iade konusunda bir bilgi edinebildiniz mi, hijyen sebebiyle bazı yerler iade kabul etmiyor diye biliyorum. Ben de alıp da memnun kalmazsam diye iade edebilir miyim diye düşünüyorum da.

Hocam iade konusunda bir bilgi edinebildiniz mi, hijyen sebebiyle bazı yerler iade kabul etmiyor diye biliyorum. Ben de alıp da memnun kalmazsam diye iade edebilir miyim diye düşünüyorum da.

Deneyeceğim şansimi sesi az drop Plus'tan geçtim ve 2 kat fiyat farkı var bence alma oyun oynayacaksan.

@Dogukappa @bdxmrz hocam Razer'in kulaklıkları nasıl? Örneğin Razer Barracuda X veya Razer BlackShark V2 X.

3500 TL bütçede v2X bakmak saçmalık olur ses kartı bile yok anakartının ses yongası kaliteli değilse pek verim alamazsın ayrıca ben kullanırken kafa ayarlama bölümünde problem vardı bir süre sonra gevşeyip istediğin ayarda kalmıyordu bence mantıksız olur

3500 TL bütçede v2X bakmak saçmalık olur ses kartı bile yok anakartının ses yongası kaliteli değilse pek verim alamazsın ayrıca ben kullanırken kafa ayarlama bölümünde problem vardı bir süre sonra gevşeyip istediğin ayarda kalmıyordu bence mantıksız olur
Hocam aynı bütçe, onun yerine ne önerirsin oyun + günlük kullanılacak mikrofonu iyi olacak bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı