RTX 5060 Ti mı RTX 4070 mi?

Hocam oyunlardaki işlemci kullanımını düşürmenin ayarları var mı acaba işlemci kullanımını azaltabilirsem hiçbir oyunda sorun yaşamam gibi sanki ne dersiniz?

Hocam işlemci kullanımını düsürmek istiyorsan ayarları full grafiğe çekmek oyundan oyuna da degisir bazı oyunlar ekran kartına yüklenirken bazı oyunlar işlemciye yüklenir tamamen azaltmak istiyorsan bütçe varsa 2K ekrana geçebilirsin o zaman kökten çözülmüş olur ileriye dönükte olur.

Hocam işlemci kullanımını düsürmek istiyorsan ayarları full grafiğe çekmek oyundan oyuna da degisir bazı oyunlar ekran kartına yüklenirken bazı oyunlar işlemciye yüklenir tamamen azaltmak istiyorsan bütçe varsa 2K ekrana geçebilirsin o zaman kökten çözülmüş olur ileriye dönükte olur.

Sence alarak hatamı yaptım hocam iade edip GTX 970 ile yoluma devam mı etmeliyim acaba

Sence alarak hatamı yaptım hocam iade edip GTX 970 ile yoluma devam mı etmeliyim acaba.

Yok hocam iyi yaptın almakla 1080p de de oynarsın hafif darboğaz olur ama çok bir şey kaybetmezsin o kadar bütçe 2K için yoksa 1080p devam 5060 Ti ile oynayamayacağın oyun yok bir de MFG teknolojisi ile uzun yıllar kullanırsın.

Yok hocam iyi yaptın almakla 1080p de de oynarsın hafif darboğaz olur ama çok bir şey kaybetmezsin o kadar bütçe 2K için yoksa 1080p devam 5060 Ti ile oynayamayacağın oyun yok bir de MFG teknolojisi ile uzun yıllar kullanırsın.

7500F gibi bir işlemciyle 1080p de bütün sorunlar kalkar mı sence

Bir de mesela ekran kartı 5.0 ya anakart olarak mesela B650 4.0 kullanıyor onun bir etkisi var mı fazla

7500F gibi bir işlemciyle 1080p de bütün sorunlar kalkar mı sence.

Bir de mesela ekran kartı 5.0 ya anakart olarak mesela B650 4.0 kullanıyor onun bir etkisi var mı fazla.

Hocam benim de anakart 4.0 5060 Ti kullanıyorum emin ol cok bir etkisi hatta hiç yok diyebilirim 2-3 FPS falan en fazla çoğu oyunda aynı sonuç verir hatta işlemci konusuna gelirsek Ryzen 5 7600 alırsan 1080p de darboğaz sorununu ortadan kaldırırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı