3500 TL bütçe mikrofonu iyi kulaklık önerisi

Bütçe
3500

Jurgen33

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. SteelSeries Arctis 3 kulaklığım var. Mikrofonundan memnun değilim. Yeni kulaklık arıyorum. Mikrofonu tatmin edecek kulaklık önerilerinizi alabilir miyim?

Sizce bu bütçeyle alacağım kulaklığın mikrofonu mevcut kulaklığımdan iyi olur mu? Yoksa almama gerek yok mu, boşuna para harcamak istemiyorum ama cidden mikrofonla ilgili sorunlarım var tek derdim bu. Her şey Full ama karşı tarafa sesim az gidiyor.

Sık sık indirime girip 3200 oluyor o zaman alın.

Cloud serisi alınmaz.

Cloud serisi alınmaz değil fosil olan Cloud 2 alınmaz ayrıca HS80 büyük kafada ciddi ergonomik rahatsızlık oluşturuyor ve mikronunun tak çıkar olmaması büyük bir eksi Cloud 3'ün tek eksiği içinden Cloud 2 gibi kumaş ped çıkmaması

Cloud serisi alınmaz değil fosil olan Cloud 2 alınmaz ayrıca HS80 büyük kafada ciddi ergonomik rahatsızlık oluşturuyor ve mikronunun tak çıkar olmaması büyük bir eksi Cloud 3'ün tek eksiği içinden Cloud 2 gibi kumaş ped çıkmaması

Cloud 2 ile alakası yok, Cloud serisi direkt o fiyatları hak etmiyor.
Mikrofonun tak çıkar olması onu daha iyi yapmaz.
Mikrofon konusunda HS80 çok daha tatmin edici ses konusundada iyi kumaş rahatlığıda var.
Ayrıca ergonomik rahatsızlığı oluşturuyor demişsiniz, kullandınız mı?
Veya nereden gördünüz atabilir misiniz?

Mikrofon konusunda HS80 çok daha tatmin edici ses konusundada iyi kumaş rahatlığıda var.

Kafası büyük olanların yakındığı yaygın bir şikayet bu. Cloud serisi bu fiyatı nasıl hak etmiyor. Ayrıca 2600'e bana Cloud 3 muadili bir kulaklık önerir misin? Kumaş ped muhabbeti ise tamamen kullanıcı seçimi. Kumaşın ses yalıtımı berbat, mikrofon tak çıkar muhabbetinede onu iyi yapmaz demişsin. Olay iyi yapıp yapmaması değil, ileride harici mikrofona geçtiği zaman o mikrofonun kötü bir görüntü oluşturması.

Kafası büyük olanların yakındığı yaygın bir şikayet bu. Cloud serisi bu fiyatı nasıl hak etmiyor. Ayrıca 2600'e bana Cloud 3 muadili bir kulaklık önerir misin? Kumaş ped muhabbeti ise tamamen kullanıcı seçimi. Kumaşın ses yalıtımı berbat, mikrofon tak çıkar muhabbetinede onu iyi yapmaz demişsin. Olay iyi yapıp yapmaması değil, ileride harici mikrofona geçtiği zaman o mikrofonun kötü bir görüntü oluşturması.

Sence kalitesi mi önemli görünüşü mü?
Deri taksın yazın terli terli kullansın mı?

Hocam Cloud 3 kullanıyorum ve tak çıkar olması mikrofonunun bence bu dönemde artık farz bir özellik. Kumaş ve deri konusunda konfor için deri daha iyi ancak terleme konusundan dolayı kumaş tercih edilebilir. HS80 için Cloud 3 ile karşılaştırılan bir inceleme bulamadım ancak Cloud 3 fiyatına zaten başka alternatif yok. HS80 konusunda da yaz bittiği için daha indirime girmesini beklemiyorum şu anki fiyatına da değmez bence. Tabii benim elimden yalnızca Cloud III geçti bu yüzden net bir şekilde yorum yapamam. Yurt dışındaki incelemelerde de Cloud serisinin çıkış fiyatlarını hak etmediğinden bahsediyordu ancak şu anki fiyatı zaten daha altında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı