3500 TL Bütçeli Sistem Toplama

DreDaimos

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2018
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hazır Hepsiburada KDV indirimleri varken PC toplamak istiyorum. Monitör hariç 3500 TL bütçem var. İşlemci ve ekran kartı olarak i5 7500 ve MSI GTX 1050 Ti düşünüyorum. Uyumlu anakart ve kasa önerebilir misiniz?
Yardım edebilecek arkadaş var mı ?
 
Son düzenleme:
Ben de aynı bütçeyle en iyi sistemi toplamaya uğraşıyorum günlerdir ama fiyatlar her gün değişiyor neredeyse.


AMD Ryzen 5 1600 3.2-3.6 Ghz. 65W. AM4 işlemci
MSI B350 Tomahawk 1866-3200 mhz AM4 Anakart
Asus GeForce GTX1050Ti ROG Strix Gaming 4GB GDDR5 128Bit Ekran Kartı
Kingston 8 GB HyperX Predator 3000 Mhz CL15 DDR4 RAM
SanDisk 240GB Plus SATA3.0 SSD
CoolerMaster MasterBox Lte 5 600W USB 3.0 Md Tower Kasa



Buna ekleme ya da çıkarmalar yapabilirsiniz arkadaşlar. Tavsiyelere ÇOK ihtiyacım var.
Sistem toplamaktaki amacım: 10 yıldır aynı pc kullanıyorum. Grafik çizim, tasarım ve Oyun için yeni pc istiyorum.
Hazır Hepsiburada KDV indirimleri varken PC toplamak istiyorum. Monitör hariç 3500 TL bütçem var. İşlemci ve ekran kartı olarak i5 7500 ve MSI GTX 1050 Ti düşünüyorum. Uyumlu anakart ve kasa önerebilir misiniz?
Yardım edebilecek arkadaş var mı ?
MSI Z370-A Pro tavsiye edebiliirim anakart olarak. KASA için ise Corsair Carbide SPEC-4 Oyun kasası kırmızılı ve cam kenarlı gayet şık olur.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı