3500 TL CS:GO Turnuvaları İçin Sistem Toplama Önerisi

İlk mesajında şu fiyata göre önerin diyor tamam, ama başlık CS GO turnuva için. Tahmin yürüterek olmaz bu iş. Ne için istiyorsa öyle yazmıştır diye düşünürüm. Elbette diğer oyunlar için fazlası gerekir.
Kardeşim lütfen ilk sayfadaki baştan sona bütün yorumları kontrol eder misin. Nereye bakıyorsun ki sen ben anlamadım?

GCN kardeş cahil felan deme ama GTX950 hakkında pek fazla bilgim yok en azından senin araştırdığın kadar :D:D ama Sapphire R9 390'ın 950'den daha iyi performans vereceği bariz CS:GO'da da.Testlerede bakabilirsiniz heryerde var.

GCN kardeş cahil felan deme ama GTX950 hakkında pek fazla bilgim yok en azından senin araştırdığın kadar :D:D ama Sapphire R9 390'ın 950'den daha iyi performans vereceği bariz CS:GO'da da.Testlerede bakabilirsiniz heryerde var.
Estağfurullah, aralarındaki FPS farkı dağlar kadar, fakat CS:GO gibi oyunda bunun bir önemi yok. Çünkü ikiside 200 FPS nin üzerinde veriyor. 2 farklı sistem önerdim biri turnuva bilgisayarı, diğeri salt oyun bilgisayarı. :D

Kardeşim lütfen ilk sayfadaki baştan sona bütün yorumları kontrol eder misin. Nereye bakıyorsun ki sen ben anlamadım?
Tekrar okudum, hatta tüm sayfalara baktım. Adam altı üstü iki yorum atmış. Nereyi kaçırdım?

Düzenleme:
CS GO gibi uyduruk bir oyun için 3500 TL fazla. Neden bunu kimse söylemiyor? Bu yüzden yazdım. Siz aranızda donanım yarıştırabilirsiniz, ama ona faydası yok.

Tekrar okudum, hatta tüm sayfalara baktım. Adam altı üstü iki yorum atmış. Nereyi kaçırdım?

Düzenleme:
CS GO gibi uyduruk bir oyun için 3500 TL fazla. Neden bunu kimse söylemiyor? Bu yüzden yazdım. Siz aranızda donanım yarıştırabilirsiniz, ama ona faydası yok.
Adam oyunu oynamayı seviyor ve yüksek seviyede oynamak istiyor olabilir sen GTA seviyorsun diyelim keyfini çıkara çıkara yüksek fps de oynamak istemezmisin yardımcı olmayacaksan başka konulara bakmanı tavsiye ederim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı