3500 TL CS:GO ve Twitch için PC toplama önerisi

Fulleg0

Decapat
Daha fazla  
Bütçe maximum 3500 olacak şekilde CS:GO'da 250-300 FPS alacak, Twitch'de yayındayken kasmayacak PC önerir misiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
365903

Kasayı seçmedim renkler ve zevkler tartışılmaz , lakin yayın işi işlemciye çok yük bindirir.
Her şey en yüksekte sabit 300 FPS alamayabilirsiniz , ortalama aynı sisteme sahibim işlemci 4.1 GHZ olmasına rağmen yayınlarımda ortalama 200-260 FPS almaktayım. Bunun altında bir sistem yayın yaparken size sıkıntı çıkartabilir.

Bütçe maximum 3500 olacak şekilde CS:GO'da 250-300 FPS alacak, Twitch'de yayındayken kasmayacak PC önerir misiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.
Balkonu mutfağa ekleyelim mi ? 3500 TL bandında iken cs go da hele yayın açıkken FPS değerlerini almanız çok zor bütçeyi toparlayıp arttırmanız öneririm ki yayın için iyi bir mikrofon internet vs. Kesinlikle gerekli.

@Leonmacion Ceza yememek için mesajını alıntılamadım, yukarıda önerilen RX 570'li sistem düşük ayarlarda 300 - 400 FPS arası değerleri görüyor. CS:GO oynayacak birinin de yüksek ayarlarda oynaması saçma olur zaten. Yayın işini bilemem tabii ki ama düzgün ayarlanırsa rahatlıkla yayın da yapılabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı