- Makaleler
- 3
Elden alma şartı ve 3500 üstü kısmı bayağı sıkıntılı. Nerede oturuyorsunuz?
O bütçede 2. el RX 6600 bulabilirsin.
Aynı işlemciye sahibim 4000 TL'ye kutu garantili RX 6600 almıştım. Biraz araştır sende 4000 civarına bulursun pişman olmazsın efsane kart.
RX 550 eski kart çoğu kişi memnun değildi. İkinci el NVIDIA tarafından RTX 2060 4200-4300 TL civarına bulunabiliyor.
İstanbul.Elden alma şartı ve 3500 üstü kısmı bayağı sıkıntılı. Nerede oturuyorsunuz?
İstanbul.
Hocam bulunabilirse tabii çok daha iyi fakat ben sarı sitede bakıyorum fakat bulamadım.
Hocam şöyle söyleyeyim. Ekran kartını Starfield, CP2077 ve RDR2 gibi ağır oyunlarda kullandım. Hiç sorun çıkarmadı kart. Alacağınız kartı lütfen VRAM isteyen oyunlarda test yapın.
Bende bulamadım biraz araştırınca bu kartı buldum fakat driver sorunları falan çok sık rastlanıyormuş bende kararsız kaldım. Yani sistemimde ki en yüksek sistem isteyen oyun God of War şu an zaten dolar kuruna geçtik daha da oyun almam kolay kolay.
Hocam İstanbul şartım var Ankara'da olan bir ilan atmışsınız.
Peki satıcıda yoksa ben kendi sistemimde RDR ve God of War ile denesem bir sorun yaşatır mı acaba?
Hocam driver sorunlarından dolayı bende çok ön yargılıydım haklısınız da. Fakat ben hiç yaşamadım ve kart Starfield da 52 derece. Tabii bu ekran kartından ekran kartına değişir. Öneririm fakat testlerinizi detaylı yapmalısınız.
Hocam beğendiğiniz bir ilan var mı atar mısınız?
Bu fiyat bandında RX6600 dışında başka seçenek yok dostum. 5600XT falan hiç bulaşma.Ben şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar PSU konusu ortadan kalktı onda bir problemim kalmadı fakat ekran kartı konusunda neyi tercih etmeliyim RX 6600 bulmam zor bulamazsam 5600XT almalı mıyım? Çok sorun yaşar mıyım? Ya da NVIDIA tarafında 1600 serisinimi tercih etmeliyim 1 buçuk sene RX 550 kullandım 23.5.2 sürümüne maksimum 2-3 kere sorun çekmişimdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.