- Makaleler
- 1
Daha fazla  

Merhabalar,
Biliyorsunuz yaz geldi. Bende tatile çıkacağım. Fakat bilgisayarım masaüstü. Alıp sırt çantama koyup götürecek halim yok. (Aslında var. Ama üşeniyorum ) Bu halde iken hazır elime para da geçti. Bende laptop almam lazım dedim. Konsol alacaktım ama Xbox 360 oyunları bile en az 70TL iken konsolun yüzüne bakmam.
 ) Bu halde iken hazır elime para da geçti. Bende laptop almam lazım dedim. Konsol alacaktım ama Xbox 360 oyunları bile en az 70TL iken konsolun yüzüne bakmam.
Konuya gelirsek. Aslında Monster'da idi gözüm. Fakat benim baktığım modelde Clevo kasa kullanıldığı için vazgeçtim. Ondan sonra baya araştırdım 3 bilgisayarda kaldı gözüm.
1-) Asus N550JV. Asus N550JV CN127H multimedia serisi gaming modelleri kampanyalı 9 Taksit Seçenekleri İle pcdepo.com ' da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar
Bana göre artıları ve eksileri şunlar.
+ Wi-fi olarak "ac" damgası mı nedir bilmiyorum ama en iyisi bu diye biliyorum.
+ Tasarımı çok güzel.
+ 16GB RAM ( Gereksiz diyeceksiniz ama bana cidden gerekiyor. )
+ Ses sistemi ve yanında verilen hoparlör.
+ Çift fanlı soğutma.
- GT 750M benim gibi bir oyun delisi için az gelir. ( Oyun oynamadım çok diyorum ama şu ana kadar AC serisinin 4 oyununu bitirdim. Skyrim bitmek üzere. Metal Gear Rising bitti. [ Şu ana kadar dedim de 2-3 hafta oldu. ] )
- FreeDOS gelmesi benim için daha iyi olurdu.
- 4 hücreli pil. ( Açıkcası 6 hücreli daha iyi olurdu. )
- 5400RPM HDD.
2-) Asus N550JK. Asus N550JK-CN167D Notebook - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar
Bir başka Asus. Yine iyi bir model. Bu laptop hakkında bir sorum var. Bunda da çift fan kullanılıyor mu ?
+GTX 850M taşıyor. Yeni nesil güçlü bir mobil ekran kartı olduğundan tercih edilebilir.
+ Tasarımı yine iyi.
+ Ses sistemi.
+ Ekran kartı 4GB. ( Ne gerek var diyeceksiniz ama Watch Dogs sanırım VRam istiyormuş. )
- 4 hücreli pil.
- 5400RPM HDD.
- DDR3 ekran kartı belleği.
3-) MSI GE60 Apache. MSI NB GE60 2PC-090XTR Apache Notebook üstün performans için msı notebook modelleri yeter - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar
MSI'ın oyuncu dizüstü bilgisayarı. İyi bir bilgisayar diye düşünüyorum.
+Steelseries ışıklı klavye.
+6 hücreli pil.
+ GTX 850M GDDR5.
+7200RPM HDD.
Eksi bulamıyorum aslında bu bilgisayar için. Tasarımdan az bir eksisi var.
Bana göre +'sı -'si si bunlar. Baya kararsızım. Hele N550JK ile GE60 arasında kafam gidip geliyor. Başkasına bilgisayar önermek kolay ama kendine gelince iş zorlaşıyormuş. Hep ben mi bilgisayar önereceğim ? 3000TL'ye kadar başka önerebileceğiniz bir bilgisayar varsa önerebilirsiniz.
 3000TL'ye kadar başka önerebileceğiniz bir bilgisayar varsa önerebilirsiniz.

Biliyorsunuz yaz geldi. Bende tatile çıkacağım. Fakat bilgisayarım masaüstü. Alıp sırt çantama koyup götürecek halim yok. (Aslında var. Ama üşeniyorum
Konuya gelirsek. Aslında Monster'da idi gözüm. Fakat benim baktığım modelde Clevo kasa kullanıldığı için vazgeçtim. Ondan sonra baya araştırdım 3 bilgisayarda kaldı gözüm.
1-) Asus N550JV. Asus N550JV CN127H multimedia serisi gaming modelleri kampanyalı 9 Taksit Seçenekleri İle pcdepo.com ' da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar
Bana göre artıları ve eksileri şunlar.
+ Wi-fi olarak "ac" damgası mı nedir bilmiyorum ama en iyisi bu diye biliyorum.
+ Tasarımı çok güzel.
+ 16GB RAM ( Gereksiz diyeceksiniz ama bana cidden gerekiyor. )
+ Ses sistemi ve yanında verilen hoparlör.
+ Çift fanlı soğutma.
- GT 750M benim gibi bir oyun delisi için az gelir. ( Oyun oynamadım çok diyorum ama şu ana kadar AC serisinin 4 oyununu bitirdim. Skyrim bitmek üzere. Metal Gear Rising bitti. [ Şu ana kadar dedim de 2-3 hafta oldu. ] )
- FreeDOS gelmesi benim için daha iyi olurdu.
- 4 hücreli pil. ( Açıkcası 6 hücreli daha iyi olurdu. )
- 5400RPM HDD.
2-) Asus N550JK. Asus N550JK-CN167D Notebook - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar
Bir başka Asus. Yine iyi bir model. Bu laptop hakkında bir sorum var. Bunda da çift fan kullanılıyor mu ?
+GTX 850M taşıyor. Yeni nesil güçlü bir mobil ekran kartı olduğundan tercih edilebilir.
+ Tasarımı yine iyi.
+ Ses sistemi.
+ Ekran kartı 4GB. ( Ne gerek var diyeceksiniz ama Watch Dogs sanırım VRam istiyormuş. )
- 4 hücreli pil.
- 5400RPM HDD.
- DDR3 ekran kartı belleği.
3-) MSI GE60 Apache. MSI NB GE60 2PC-090XTR Apache Notebook üstün performans için msı notebook modelleri yeter - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar
MSI'ın oyuncu dizüstü bilgisayarı. İyi bir bilgisayar diye düşünüyorum.
+Steelseries ışıklı klavye.
+6 hücreli pil.
+ GTX 850M GDDR5.
+7200RPM HDD.
Eksi bulamıyorum aslında bu bilgisayar için. Tasarımdan az bir eksisi var.
Bana göre +'sı -'si si bunlar. Baya kararsızım. Hele N550JK ile GE60 arasında kafam gidip geliyor. Başkasına bilgisayar önermek kolay ama kendine gelince iş zorlaşıyormuş. Hep ben mi bilgisayar önereceğim ?