3500 TL GTX 1050 Ti İçeren Sistem Toplama

Bu soruyu arkadaşa sorsaydın şuan tartışmazdık.
 
Şaka gibi. 3500 TL'ye istediği ekran kartı ve monitöre bak. Çoluk çocuk, Youtube'dan duydukları şeyler ile geliyorlar.
Birisiyle sahip olduğu bilgi hakkında dalga geçmek ne kadar doğru sence. Arkadaş bilmiyor olabilir ve şu son zamanlarda o kadar çok nvidia fanboyu gtx 1050 ti ekran kartının rx 470 ten falan daha iyi olduğunu savundular ki arkadaşın da aklını çelmiş sanırım. Sen onu bilgilendirmek yerine aşağılıyosun.
 
GTX 1050Ti ve 144Hz monitör mü ? Rezil edersiniz sistemi. 144Hz`de güzel effekt için GTX1070 tavsiye edilir bir kart. GTX1050Ti 1080P 60Hz`da bile güçlük çekiyor.

Şaka gibi. 3500 TL'ye istediği ekran kartı ve monitöre bak. Çoluk çocuk, Youtube'dan duydukları şeyler ile geliyorlar.

2500 TL'ye bile bir taraftan kısılmamış bir 1050 Ti sistem toplanabilecek iken 3500 TL'ye kim 1050 Ti ister? RX 480 veya GTX 1070/1060'a yönelmeni tavsiye ederim.

Bu bütçe ile Rx 480 ve FreeSync destekli 75 Hz bir monitör almanızı tavsiye ederim.
Boş boş konuşmayın. Arkadaş cs go oynamak istiyor ve doğal olarak 144hz monitör almak istiyor. Monitöre yatırım yapmış.

@marcspector9: sana gelince sadece cs go oynıycak birisine gtx1070 tavsiye ediyorsun.[emoji122] [emoji122] [emoji122]

Not: gtx1050ti cs go da 144+ fps rahat verebilir.
 
Sen doğarken Technopat olarak mı doğdun ? Herkes bir yerden başlıyor öğrenmeye.

Technopat olarak doğmadım. Tembellik yapmayıp merak ettiğim konulara internetten bakıyordum. İnternette gereksiz çöplük oluşturmuyordum. Her yeni çıkan teknoloji haberine tek tek bakıyordum. Her bileşenin rakibiyle olan kıyaslama videolarını izliyordum. Hepsinin teknik özelliklerine bakıyordum. Bilmeyen insan direkt 3500 TL'ye sistem toplayamaz. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. Öğrenmek isteyen direkt kendi istediği parçaları değil, "hangi parçalar daha iyi olur?", "144Hz bu bütçeye olur mu?" gibi sorular sorar.
 
Şu cümleleri kurmanın amacı ne arkadaşım bize ne senin ne yaptığından adam bu kartın daha performanslı olacağını düşünmüş, bu forumunda amacı yanlış bilgileri düzeltip insanları doğru tarafa yönlendirmek fakat bunu yaparken o kişiyle dalga geçerek değil daha düzgün bir şekilde cevap verilerek gerçekleştirilmelidir.
 
Sana öğretsinler böyle 144hz şu bütçe dışında olmaz, 8gb ram 3 yıl rahat götürür. Vb. şeyler ezberleyip yaz anca. O kart arkadaşın oynayıcağı oyunu rahat oynatır diyoruz sen hala ezbere konuş.
 
Neyse muhattap olmaya gerek yok. Fanboylarla uğraşamam. 3500 TL'ye RX 480'li sistem varken gitsin GTX 1050 Ti'li sistem alsın. Banane ki gerçekten. Siz akıl verin. Hangi mesajımda 8 GB 3 yıl rahat götürür yazmışım onunda linkini atarsan sevinirim.
 
hacım zaten 144 hz ler 1300 tl den başlıyor geriye kalır 2200 bunada i3 6100 gtx 960 toplarsan iyi olur heralde o kadara toplanırmı bilememde
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…