3500 TL GTX 1050 Ti İçeren Sistem Toplama

Yorum atan bazı arkadaşların Türkçe bilip bilmediğinden şüphe duymaya başladım, niye anlamak istemiyorsunuz, konuyu açan arkadaşımız E-Spor ile ilgileniyor, AAA seviyesi oyun oynamıyor 1050ti gayet yeterli. AAA seviyesi oyunlar oynamıyacağım dedikten sonra gidip hala üstüne yok RX480 yok Freesync al bilmem ne demenin amacı nedir anlayamadım açıkçası. Herkesin kendine göre ihtiyaçları var, ihtiyacı yokken neden gidip hala farklı sistemler öneriyorsunuz ?

Sen doğarken Technopat olarak mı doğdun ? Herkes bir yerden başlıyor öğrenmeye.

Çok haklısınız insanlar bilmiyorsa suçu nedirki ? Zaten adam bilse gelip Technopat da Konu açmazdı senden benden yardım istiyor sende kibirli kibirli konuşuyorsun. Şuan kendini çok küçük duruma düşürdüğünün farkında mısın ? Size demedim Cdoa736

IMG_1480106862.281651.jpg
IMG_1480106895.768485.jpg
IMG_1480106922.438973.jpg

Benim açtığım bir konuda arkadaşın biri yardım etmişti bu sistem csgo değil piyasadaki bütün oyunları 1080p De Ultra ayarlarda 60+Fps alabilirsin 3500tlye 1050ti yerine aynı paraya daha iyisi neden olmasın ?

Ekrankartim 1050ti dün ets2 oynuyordum full ayarda 60 fps bugün actim ful ayarda 17 fps neden cok sinir oldum
Yorum atan bazı arkadaşların Türkçe bilip bilmediğinden şüphe duymaya başladım, niye anlamak istemiyorsunuz, konuyu açan arkadaşımız E-Spor ile ilgileniyor, AAA seviyesi oyun oynamıyor 1050ti gayet yeterli. AAA seviyesi oyunlar oynamıyacağım dedikten sonra gidip hala üstüne yok RX480 yok Freesync al bilmem ne demenin amacı nedir anlayamadım açıkçası. Herkesin kendine göre ihtiyaçları var, ihtiyacı yokken neden gidip hala farklı sistemler öneriyorsunuz ?
Çok haklısınız insanlar bilmiyorsa suçu nedirki ? Zaten adam bilse gelip Technopat da Konu açmazdı senden benden yardım istiyor sende kibirli kibirli konuşuyorsun. Şuan kendini çok küçük duruma düşürdüğünün farkında mısın ? Size demedim Cdoa736
1 ay önce açılmış konu bu gelip de tekrardan yazmanızın bir anlamı yok. Biraz özen gösterirsek daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı