Ekrankartim 1050ti dün ets2 oynuyordum full ayarda 60 fps bugün actim ful ayarda 17 fps neden cok sinir oldumRX 480 Tak çok daha fazla performans alırsın bütçeni düşürmek istiyosan rx470 de alabilirsin
Sen doğarken Technopat olarak mı doğdun ? Herkes bir yerden başlıyor öğrenmeye.
Ekrankartim 1050ti dün ets2 oynuyordum full ayarda 60 fps bugün actim ful ayarda 17 fps neden cok sinir oldum
Yorum atan bazı arkadaşların Türkçe bilip bilmediğinden şüphe duymaya başladım, niye anlamak istemiyorsunuz, konuyu açan arkadaşımız E-Spor ile ilgileniyor, AAA seviyesi oyun oynamıyor 1050ti gayet yeterli. AAA seviyesi oyunlar oynamıyacağım dedikten sonra gidip hala üstüne yok RX480 yok Freesync al bilmem ne demenin amacı nedir anlayamadım açıkçası. Herkesin kendine göre ihtiyaçları var, ihtiyacı yokken neden gidip hala farklı sistemler öneriyorsunuz ?
1 ay önce açılmış konu bu gelip de tekrardan yazmanızın bir anlamı yok. Biraz özen gösterirsek daha iyi olur.Çok haklısınız insanlar bilmiyorsa suçu nedirki ? Zaten adam bilse gelip Technopat da Konu açmazdı senden benden yardım istiyor sende kibirli kibirli konuşuyorsun. Şuan kendini çok küçük duruma düşürdüğünün farkında mısın ? Size demedim Cdoa736
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.