3500 TL GTX 960 bilgisayar

efeko123

Hectopat
Katılım
11 Eylül 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Toplamak istiyorum. Curse ile arkadaşlarımla battlefield 1 oynamak istiyorum bunu almam yararıma olur mu? OC edition almak mantıksız mı? 2 GB MSI ekran kartı ya da 8 GB RAM alıp 60 Hz monitör mü alayım? Ayrıca Everest almayın diyenler var ama neden arkadaşım bu kasayı kullanıyor ve gayet memnun.

pc.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yapman gerekenleri söylüyorum.
Hocam o psu yu 700w +plus yap.
550W Büyük ihtimalle yetecektirde başın ağrımasın sonra.
gtx 960 dan daha ucuz ve daha iyi olan kartlar çıktı.
Rx 480 4gb 470 4gb 460 4gb gibi bissürü modeller var ama 3 üde geçiyor gtx 960'ı.
Everestin hiç bir ürününü almanı tavsiye etmem her işe elini atar birtanesini bile düzgün yapamaz.
40 60 tl Daha fazla ver garanti olsun.
Geriye kalan sistem güzel gibi.

Hocam eklemeyi unuttuğum bir şey var.
1080P de oynıyacaksan ekran kartının vramını çok yüksek almana gerek yok.
Gta 5 yüksek ayarlardamı ultradamı ne 2.8 vram harcıyor.
4gb Yeter.
 
Toplama işlemini Vatan üzerinden yapmışsınız eğer internet üzerinden alım yaparsanız çok daha iyi olur ve 3500 tllik bir sistemde GTX 960 yeri olmamalı şu saatten sonra. Everest markasını önermiyorum halihazırda kullandığım bir gaming mause var ve ara sıra sol tık basmıyor yine de tercih sizin.
 
Hocam merhaba.
Öncelikle teknobiyotik-sinerji.gen.tr veya Ebrarbilgisayar tarzı sitelere bakıp en ucuz nerede ise oradan parçaları ayrı ayrı almanızı tavsiye ediyorum.
Bu ekran kartı yerine RX480 tercih edebilirsiniz. 4Gb veya 8gb bütçenize göre karar size kalmış. Monitör olarak da Viewsonic vx2257 veya 2457 modellerini tavsiye ederim. 1ms 75hz oyuncu monitörleri ve Freesync desteği ile RX480 kullanarak güzel bir oyun deneyimi elde edebilirsiniz. Anakartı da MSI B150M Bazooka modeli daha güzel olur. Ram ise tek 16 yerine 2 tane 8gb modül alırsanız daha ucuza denk geliyor (280tl civarı). Ve kasa olarak Aerocool V2X veya V3X red modellerine bakabilirsiniz. Dahili 750W psu ile yaklaşık aynı rakama denk geliyor. Ve son olarak da Seagate barracuda yerine WD Blue serisine de bakabilirsiniz. Daha hesaplıdır.
Mobilde olduğum için tek tek parça fiyatlarına bakıp tavsiye veremedim. Ancak siz bu 3 site arasında bakıp en ucuzu tercih edebilirsiniz :)
 
@H. Hüseyin Gerekli açıklamaları gayet güzel yapmış sadece 750W bir PSU seçiminin gereksiz olduğu görüşündeyim gelişen yeni teknolojiler ile düşen nanometre değerleri düşük TDP değeri sunuyor eğer CF veya SLI yapılmayacaksa bence gerekli değil.
 
@Jokerman teşekkür ederim görüşürüz için. Aynı modelin 400W 500W ve 750W'lık modelleri var. Tabiki 400-500W tercih edilebilir. Ancak RX 480 ile ben 750 tavsiye ediyorum. Çünkü fiyatlar düşüşte ve ileride CF konfigürasyonu ile 1070'den neredeyse biraz daha yüksek performans sağlıyor. Alıcıyı cezbederek 2. RX480'i almaya teşvik edebilir :D Hem bunu düşünerek 750'lik dedim hem de fiyat kıyaslaması yapmak için. Yani 500W'lık model burada seçilenden daha ucuza gelecek bütçe dostu olacaktır tabiki karar alıcıya kalmış tamamen :)
Değerli görüşünüz için tekrar teşekkür ederim
 
Toplama işlemini Vatan üzerinden yapmışsınız eğer internet üzerinden alım yaparsanız çok daha iyi olur ve 3500 tllik bir sistemde GTX 960 yeri olmamalı şu saatten sonra. Everest markasını önermiyorum halihazırda kullandığım bir gaming mause var ve ara sıra sol tık basmıyor yine de tercih sizin.
sinerji diye bir siteden yapıyordum zaten daha ucuz ve kolay olduğundan
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı