3500 TL HDD olmayan Monitörlü sistem tavsiyesi

Bulamadı isen G43 al, aynı performans.

Son düzenleyen: Moderatör:

Son hali şöyle oldu bütçeyi hayli aştık ama değeceğini düşünüyorum.Tabi birde 290 PCS+ var.Ayrıca maksimum 3200 TL'ye sistem( HDD ve PSU olmayan) toplayabilecek varsa beklemedeyim. Konu günceldir.

Zaten şuanki haliyle 290 PCS+ var. Ama anakartı Z87-G43'de ısrar etme sebebinizi anlayamıyorum.Hem Z87-A daha iyi bir kart değil mi?

Daha iyisi cikar.

İslemci: i7-4770 (k olan degil.)
Anakart: ASUS H87-PLUS
RAM: GSKILL Ripjaws (2x4GB) 1866MHz
Ekran Karti: Powercolor R9 290 PCS+
Kasa: Corsair 400R
Monitor: ASUS VN247H

Uzgunum fakat 3275TL yapiyor. Kasayi Corsair 400R degil, Zalman Z11 Plus secin. Bu sistemin ustune yok.

Anakarta hala karar veremedim. Seçenek olarak z87-A,z-87 PLUS, z-87 g45 veya z-87 g43 var hangisi sizce?

Şuan bütçem 3500 TL oldu. Bütçe 3000 TL olunca illaki bir şeylerden kısmak gerecek diye düşünüyorum 500 TL için değmez. Bu yüzden bütçe 3500 TL oldu. Maksimum 3500 TL'ye kadar HDD ve PSU olmayan sistem tavsiyelerinizi bekliyorum Anakart msi z-87 g-45 işlemci de i5 4670k fazlasının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kasa da en az Corsair 400R olacak. bunun dışında SSD veya işlemci soğutucu olabilir 500 TL'lik fark için. Son olarak RAM ide İntel için 1600 MHz diyorlar fakat Vatan'da Corsair Vengeance Cl 9 2133 MHz soğutuculu RAM'ler var.RAM olarakta onları düşünüyorum. Konu günceldir...

2 ay önce 1500TL'lik sisteme razı olan ben şuan buldukça bunuyorum hadi hayırlısı bakalım nereye kadar çıkacak.Teknolojinin sonu yok fakat insan istiyor."Olmuşken tam olsun bir daha zor zaten."

Selamlar,
Birazdan oneri atacagim. SSD ve sogutucu da ekleyeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…