3500 TL HDD olmayan Monitörlü sistem tavsiyesi

O2q8Ez.png

Birde 290 PCS+

Müsaitseniz önceki topladığınız sistemden daha iyisini yapabilir misiniz performans olarak?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, musaitim. Gosterdigin sistem guzel. Fakat evo almak, paranin 50 lira cope gitmesi gibi bir sey. Normal modelini al. :)
2934TL tutar dediklerimi degistirirsen. 112TL'ye Cooler Master Hyper 212X islemci sogutucusu alirsin sonra. :)
 
Nedenki EVO modelinin ısı blokları daha iyi gözüktü birde kaliteli gibime geldiği için onu seçmiştim.Ayrıca sonradan hiç bir şey alamam.Ailem bıktı artık sürekli bilgisayara gidiyor para sistemi aldıktan sonra en erken yaz tatilinin sonlarına falan anca bir şeyler aldırabilirim.
 
Anakarta o kadar yuk bindirecek is yapacagini sanmiyorum. Kolay kolay isinmaz M5A97 R2.0. Hem de, kasadaki hava sirkulasyonu cok fazla. Fan yuvasi da fazla, kablo saklama unitesi de mevcut. Bu yuzden anakartin fazla isinmaz. EVO almak yerine, islemci sogutucu al. :)

2934 tutacak sistemin, 85 lira civarinda Hyper T4 al. Butcene cok rahat yetecek.
 
Şuan AMD'nin her şeyi gözüme kötü gelmeye başladı. FX-8350 ve M5A97 falan baya dandik gözüküyor. AMD'den soğudum.Siz bana yapabileceğiniz en iyi sistemi yapabilir misiniz? Artık bıktım şu AMD Phoneom II 1055t' den ciğerim soldu. Artık hiç takılmayan problem çıkarmayacak bir bilgisayar istiyorum.

Her şeyin ekran kartı olmadığını düşünüyorum sonuçta bir süre sonra insanın canı sıkılıyor.Yani normal şartlarda da hiç donmayacak bir sistem istiyorum.
 
Intel stabilite açısından daha mı iyi? Yani mesela şuanki sistemde ani FPS düşüşleri, OC'da mavi ekran, Windows 8.1 başlatılamadı.Yok hata kodu falan veriyor. Sonra bir gün çalışan program bir gün çalışmıyor. Ayrıca dosya atarken HDTune ile 150 160 170 en az 140 mb/sn ile giderken dosya atarken 20 mb/sn den 70 e fırlıyor sonra 50 ,110 ,16 mb/sn lere kadar düşüyor anlamadım gitti. HDD: WD Caviar Black 1003FZX 1TB
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O sistemde her şey güzel hoş da sanki bir şeyler eksik gibi geliyor. Anlayamadım. Ayrıca bütçe eğer çok fark ederse 3100-3150 tl olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı