Titan X bile koyulur. İnsanlara anakart üzerinde hangi özellikleri kullanacaklarını sormadan boşu boşuna pahalı anakart önermeyiniz. Adam sistemi alıyor 5 sene sistem kullanıyor anakartın yüzüne bile bakmıyor. Anakart ile genel anlamda işimiz yok. Dolayısıyla, sorun çıkarmaz merak etmeyin. Sorun çıkaracak olsa bile zaten garanti kapsamındasınız. Ekran kartına yüklenmek nasıl abartılıyor ise, anakarta yüklenmek de aynı şekilde devam ediyor ve bu da yanlış.
Ben sorun demedim yanlış bir anakart seçimi dedim ve anakart sistemi fazlasıyla ilgilendiriyor eğer ileriye dönük bir sistem toplayacaksanız en azından 4 adet RAM girişi olan ve 2 adet ekran kartı girişi olan bir anakart seçmelisiniz ileriye dönük olmasını istiyoruz biz.
Ben sorun demedim yanlış bir anakart seçimi dedim ve anakart sistemi fazlasıyla ilgilendiriyor eğer ileriye dönük bir sistem toplayacaksanız en azından 4 adet RAM girişi olan ve 2 adet ekran kartı girişi olan bir anakart seçmelisiniz ileriye dönük olmasını istiyoruz biz.