3500 TL i5 4460 Tabanlı Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Moody
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 3.701
@Arduo tamamen yanlış bir sistem bu bütçeye Xigmatek Asgard 381 kasa koyulmaz ayrıca 1151 soket ile 1150 soket soğutucular uyumlu.

Tamamen neresi yanlış? Daha güçlü olmaz mı böyle? Xigmatek neden koyulmaz? 1151 ile 1150 olayını zaten biliyorum.

Arkadaşlar herşeyi topladım ancak işlemci soğtucu kaldı

Çok teşekkür ederim size benim işletim sistemim 1151 intel buna uyumlu soğutucu verirmisiniz çok pahalı olmazsa iyi olur :)

Oradaki soğutucu uyumlu, 1151 ile de uyumlu:

GAMMAXX S40 DEEPCOOL CPU Air Coolers

@Arduo İşlemci fazla yüksek, o kasa 1000TL sistem önerilerinde ancak önerilebilir ve anakart çok düşük olmuş lütfen yanlış yorumlarda bulunmayın.

Titan X bile koyulur. İnsanlara anakart üzerinde hangi özellikleri kullanacaklarını sormadan boşu boşuna pahalı anakart önermeyiniz. Adam sistemi alıyor 5 sene sistem kullanıyor anakartın yüzüne bile bakmıyor. Anakart ile genel anlamda işimiz yok. Dolayısıyla, sorun çıkarmaz merak etmeyin. Sorun çıkaracak olsa bile zaten garanti kapsamındasınız. Ekran kartına yüklenmek nasıl abartılıyor ise, anakarta yüklenmek de aynı şekilde devam ediyor ve bu da yanlış.

Ben sorun demedim yanlış bir anakart seçimi dedim ve anakart sistemi fazlasıyla ilgilendiriyor eğer ileriye dönük bir sistem toplayacaksanız en azından 4 adet RAM girişi olan ve 2 adet ekran kartı girişi olan bir anakart seçmelisiniz ileriye dönük olmasını istiyoruz biz.

Son sistemimi topladım bunu değiştirmem diye düşünüyorum.
Screenshot_2015-10-26-15-22-34.png
Screenshot_2015-10-26-15-23-04.png

Ben sorun demedim yanlış bir anakart seçimi dedim ve anakart sistemi fazlasıyla ilgilendiriyor eğer ileriye dönük bir sistem toplayacaksanız en azından 4 adet RAM girişi olan ve 2 adet ekran kartı girişi olan bir anakart seçmelisiniz ileriye dönük olmasını istiyoruz biz.

İleriye dönük sistem ilk olarak ekran kartı ve işlemci ile olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı