honorableOG
Hectopat
Daha fazla
Abi her şeyi hal ettim sayende bana öyle bir RX 470 Sapphire aşkını aşıladın ki siparişi verdim sistem gelecek fakat şimdi de ne AOC ne de Viewsonic markalarının 24 inçlik modeli yok gelsin alacağım direkt de abi bu 21 ve 24-23.6 inçler de sadece boyut farkı var değil mi eğer öyleyse daha sabrım kalmadı monitörü de sipariş edeceğimSistem güzel, önce SSD'i alıp sistemi kurup, 1 ay sonra HDD'i alıp direk kullanmaya devam etmenizi öneririm. Diğer türlü 1 ay sonra tekrar formatla uğraşmanız gerekecek
Sistemde kısılabilcek bir parça yok ama, o monitörün 24 inçliğini alsan daha güzel olur. 22inc eskidi artık
Ben gerçekten memnun kaldım, seninde kalacağını umuyorumAbi her şeyi hal ettim sayende bana öyle bir RX 470 Sapphire aşkını aşıladın ki siparişi verdim sistem gelecek
AOC'ninde Viewsonic'inde 22-24-27 inçlik 1ms 75Hz FreeSync destekli monitörleri var.imdi de ne AOC ne de Viewsonic markalarının 24 inçlik modeli yok gelsin alacağım direkt de abi bu 21 ve 24-23.6 inçler de sadece boyut farkı var değil mi eğer öyleyse daha sabrım kalmadı monitörü de sipariş edeceğim
Abi bak benden kaçma PC bir elime geçsin zaten adam gibi oynayacak arkadaşlarım yok beraber oyun atı caz bak unutmaBen gerçekten memnun kaldım, seninde kalacağını umuyorum
AOC'ninde Viewsonic'inde 22-24-27 inçlik 1ms 75Hz FreeSync destekli monitörleri var.
Bana kalırsa 22inç ( kullanılabilir alanı 21.5 inc ) alma artık, en az 24inç almalısın
AOC mi Viewsonic mi dersen, karar senin. Ben stokta AOC olduğu için onu aldım, mutluyum huzurluyum
Dipnot: İki modelinde 24inçlik varyantlarının technopat'ta incelemesi mevcut.
Dipnot2: AOC daha bi güzel duruyor tasarım olarak, ikisinide karşımda görmediğimden panel kalitelerini bilemem ama, AOC bana hep daha bi havalı gelmiştir
Dostum garbarius oyun kanalını biliyor musun bilmem ama o kanal sahibi Cem Saraç'a resmin çok benziyor.Ben gerçekten memnun kaldım, seninde kalacağını umuyorum
AOC'ninde Viewsonic'inde 22-24-27 inçlik 1ms 75Hz FreeSync destekli monitörleri var.
Bana kalırsa 22inç ( kullanılabilir alanı 21.5 inc ) alma artık, en az 24inç almalısın
AOC mi Viewsonic mi dersen, karar senin. Ben stokta AOC olduğu için onu aldım, mutluyum huzurluyum
Dipnot: İki modelinde 24inçlik varyantlarının technopat'ta incelemesi mevcut.
Dipnot2: AOC daha bi güzel duruyor tasarım olarak, ikisinide karşımda görmediğimden panel kalitelerini bilemem ama, AOC bana hep daha bi havalı gelmiştir
Bu arada 23.6 ile 24 inç aynı şeylerdir. Bir tanesi panelin tam boyunu yazmıştır 24inç diye, bir tanesi panelin kullanılabilir alanını yazmıştır 23.6 diye
Ama çok karizma duruyor fark ettin değil miDostum garbarius oyun kanalını biliyor musun bilmem ama o kanal sahibi Cem Saraç'a resmin çok benziyor.
Abi bak benden kaçma PC bir elime geçsin zaten adam gibi oynayacak arkadaşlarım yok beraber oyun atı caz bak unutma
Şimdi baktım da, 1-2 resmini cidden benzettim kendimeDostum garbarius oyun kanalını biliyor musun bilmem ama o kanal sahibi Cem Saraç'a resmin çok benziyor.
Bence kalsın arkadaşın dediği gibi çok karizmatik çıkmış.Ahaha, tamamdır
Şimdi baktım da, 1-2 resmini cidden benzettim kendimeNormalde sarışınım ben, o resimde pek öyle çıkmasada.
Şu kullanıcı adımı ve resmimi değiştirmem gerek artık :/
Hocam dört günlük ceza yediğim için yazamadım, kafayı yedim. SSD'yi önce alacağım dediğiniz gibi.Monitörü 24" alacağım ve Zalman R1 yerine Thermaltake Versa N23 alacağım ( 700W 80+ PSU ile ).Sistem güzel, önce SSD'i alıp sistemi kurup, 1 ay sonra HDD'i alıp direk kullanmaya devam etmenizi öneririm. Diğer türlü 1 ay sonra tekrar formatla uğraşmanız gerekecek
Sistemde kısılabilcek bir parça yok ama, o monitörün 24 inçliğini alsan daha güzel olur. 22inc eskidi artık