3500 TL i5 6600 Sistem Toplama

Ben daha çok kendim için dedim zaten. Fakat 2 yıl Sonra işlemci ve Ekran kartını güncellemenin fiyatları daha makul olacaktır. Anakartın da tabii. Aynı şeyleri söylüyoruz aslında. Benim işimi i-5 6600 ve 1050 ti 4gb asgari 4 yıl görür. Tüketim/performans oranı da önemli benim için. Hazır değinmişken böyle bir sistem için 400 Watt yeterli olur mu?
1050 Ti için 400W yeterli. Corsair VS 450 veya daha uzun ömürlü olması açısından (ileride ekran kartı değişimi gibi durumlar için) VS550 öneririm.

Ekleme: 1050 Ti yerine alabilirsen RX 470'ten aşağısını alma. Memnun kalmazsın.

Son düzenleme:
@1Game1Gamer teşekkür ederim tavsiyen için. Bu sistem nasıl olur acaba?
Ramlerin 4x4=16 olması dezavantaj olur mu performans anlamında?
Sistem şu anda 3600 tl falan tutuyor. Bütçemi sonuna kadar zorladım şu kadar daha ver şunu al derseniz onu alamam bilginize.
Msi ve sapphire arasında 40 50 tl gibi bir fark var msi yazılımı ve performansı daha iyi olduğu için tercih ettim.

Bide arkadaşlar diger parçalardan kisacagina anakarttan kıs demişsiniz tek ssd ve kasadan kısarak bu sistemi topladım psuyu 3 4 ay sonra 80PLUS sertifikalı bir Psu ile değiştirsem olur mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-12-24-11-36-34.png
    Screenshot_2016-12-24-11-36-34.png
    51 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2016-12-24-11-36-40.png
    Screenshot_2016-12-24-11-36-40.png
    53,6 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2016-12-24-11-28-36.png
    Screenshot_2016-12-24-11-28-36.png
    111,1 KB · Görüntüleme: 62
Kasanın içindeki PSu yeterli. LE serisi 80+'ın verdiği performansı verebilmekte. MSİ Sapphire'den güçlü diye bir şey yok. Hatta Sapphire AMD tarafında daha güçlü. İkisi de şık. Yazılımı MSİ değil AMD getiriyor. Tercih meselesi içinizden ne geliyorsa alın. Yanlız RX480 koydunuz değil mi? Rx480 koyduysanız tamamdır sistem. En yakın Vatan mağazasından alabilirsiniz. 4x4 olması daha iyi diye biliyorum. Anakartta 4 tane RAM slotu olduğundan emin olun.
Yanlız fiyatlar Vatan'da şu an çok uygun kampanya bitmeden alın derim.

Kasanın içindeki PSu yeterli. LE serisi 80+'ın verdiği performansı verebilmekte. MSİ Sapphire'den güçlü diye bir şey yok. Hatta Sapphire AMD tarafında daha güçlü. İkisi de şık. Yazılımı MSİ değil AMD getiriyor. Tercih meselesi içinizden ne geliyorsa alın. Yanlız RX480 koydunuz değil mi? Rx480 koyduysanız tamamdır sistem. En yakın Vatan mağazasından alabilirsiniz. 4x4 olması daha iyi diye biliyorum. Anakartta 4 tane RAM slotu olduğundan emin olun.
Evet rx 480 8gb

Ram'lerde indirim yok :-( 8gb ram alıp paran olunca upgrade edebilirsin. 8gb ram yeterli olacaktır zaten. 200 lira hareket alanı kazanmış olursun. Hatta elinde ddr4 ram varsa onları da kullan. Ama yoktur herhalde.

rx480 vulcan ve dx12 desteği var bunun yanında freesync destekli bir monitör ile tam performans alırsın. 1060'ta crossfire desteği yok rx480'de var. Ve iki kart arasında perfonmans farkını hissetmezsin bile. Bende Rx480 alıcam. Karar yine de senin.

Bilgisayarı topluyorum vatana geldim adam dediki rx480 yerine gtx 1060 al ayni fiyattalar dedi kafam karisti sizce hangisi
Kendim 1060 kullanıyorum ve memnunum. rx480 ve 1060 birbirine yakın kartlar tercih size kalmış.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı