3500 TL İ7 6700K Sistem Toplama

Kasayı dark n10 al ve eksenden topla bence vatana göre acayip hesaplı tavsiye ederim. Bende sistemi sipariş ettim. Emin ol her siteden topladım ciddi farklar var eksenle diğer siteler arasında tabiki karar senin.
Vatandan başka bir yerden toplamak istemiyorum. Elden almak istiyorum.

Ses yalıtımlı ve uygun fiyatlı f/p oranı yüksek bir kasa: COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE MidT ATX USB 3.0 SİYAH KASA

İmkan varken belleği çift kanal 16GB almalısın.

Alternatif anakart: GIGABYTE Z170X Ultra Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3866MHz(OC) USB 3.1 Anakart

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alternatif SSD: Crucial 275GB MX300 Serisi Sata 6.0Gb/s Internal SSD (Okuma 530MB / Yazma 500MB)

UserBenchmark: Crucial MX300 vs Samsung 750 EVO

Karar senin istanbulda mı oturuyorsun ?
Evet.

Yorumunuz için teşekkürler. SSD için düşünebilirim fakat ben bu seçtiğim anakartı çok beğendim onu değiştirmek istemiyorum

Herkes vatan bilgisayardan şikayetçiyken neden vatan diye ısrarcısınız anlamıyorum.

İfadeler: GCN
Anlaşılan arkadaş görünüşe göre sistem topluyor. Buda para israfı. Sadece kasa için...
Görünüş derken ? Ben ileriye dönük bir sistem olması için böyle bir sistem yaptım. İleride Upgrade yapınca bir sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bunun neresi görünüş ben anlayamadım.

Evet.

Yorumunuz için teşekkürler. SSD için düşünebilirim fakat ben bu seçtiğim anakartı çok beğendim onu değiştirmek istemiyorum
Dostum z170x gaming 7 z170 lerin en iyisidir.(bana sorarsan) ama cidden süperdir. Ve kasa dediğin nedirki metal yığını ben mesela senin gibi i7 6700 k falan ama anakartı z170x gaming 7 düşünüyorum ve kasa almıyorum 20 tllik eski kasa kullanıyorum işimi görüyo yine istemem diyorsanda oraya buraya gittiğinde cooler master falan fıstık onların eski modelleri var 100 tl gibi fiyatlara kasaya çok önem verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…