3500 TL İle Sistem Toplama

Bütçe
3500

Mopat

Hectopat
Merhabalar.

Bu sistemi mahallemdeki bir abim kendi oğluna alacak. Kendisi çok anlamadığı için ben yardımcı olmaya çalıştım. Ben de çok iyi bir şey çıkartamadım ortaya. Sizden ricam bu bütçeye, CS:GO, GTA 5 gibi oyunlarda düşük ayarlarda da olsa oynatacak bir sistem arıyoruz. APU bir sistem istemiyoruz. Şimdiden sağ olun.
Ben bu bütçeye 2 sistem toplayabildim.

1.si

Sistem
2. topladığım sistem bu:

Pc Toplama Sihirbazı

Son düzenleme:
Merhabalar.

Bu sistemi mahallemdeki bir abim kendi oğluna alacak. Kendisi çok anlamadığı için ben yardımcı olmaya çalıştım. Ben de çok iyi bir şey çıkartamadım ortaya. Sizden ricam bu bütçeye, CS:GO, GTA 5 gibi oyunlarda düşük ayarlarda da olsa oynatacak bir sistem arıyoruz. APU bir sistem istemiyoruz. Şimdiden sağ olun.
Ben bu bütçeye 2 sistem toplayabildim.

1.si.

Sistem
2. topladığım sistem bu:

Pc Toplama Sihirbazı

1. sistem iyi gibi 2.sistem gözükmüyor zaten lakin, 1.sistemde Dark Force 500W güç kaynağı var, kasayı bununla değiştirirseniz daha iyi olur bu kasada ise Aerocool VX Plus 500W var.

1. sistem iyi gibi 2.sistem gözükmüyor zaten lakin, 1.sistemde Dark Force 500W güç kaynağı var, kasayı bununla değiştirirseniz daha iyi olur bu kasada ise Aerocool VX Plus 500W var.

Bu sistem sizce nasıl? Tek kötülüğü PSU çok iyi değil.

Sistem

Bu sistem sizce nasıl? Tek kötülüğü PSU çok iyi değil.

Sistem

Hocam sinerjiden attığınız linkleri ben göremiyorum nedense. Sistemde güç kaynağını kaliteli marka seçmeye önem gösterin, kalitesiz seçilirse eğer ufak bir elektrik kesintisinde 100-200 TL daha verilmedi diye 3000 TL'lik sistemden olabilir arkadaş riske gerek yok.

Hocam sinerjiden attığınız linkleri ben göremiyorum nedense. Sistemde güç kaynağını kaliteli marka seçmeye önem gösterin, kalitesiz seçilirse eğer ufak bir elektrik kesintisinde 100-200 TL daha verilmedi diye 3000 TL'lik sistemden olabilir arkadaş riske gerek yok.
Anladım hocam. Ben size sistemi yazayım.

Ryzen 5 1600 (Af değil)
Gigabyte B450 S2H
Kingston 8Gb 3200Mhz
Palit 1650 GP OC
PowerBoost 500w kasa

Bu sistemde SSD veya HDD yok ancak şu anki sistemindeki HDD'yi ben takarım bu sisteme. Bu sistemin tek kötü yanı bence kasası. Onun dışında bir sorun görmedim ben.

Monitör ve ekipmanlar dahil mi?

Değil. Sadece sistem.
Son topladığım sistem şu şekilde:

Ryzen 5 1600 (AF değil)
Palit 1650 GP OC.
G.Skill 8 GB 3200 MHz RAM.
MSI A320-A Pro.
Power boust VK-G2080C RGB kasa.
High Power 500W eco serisi 80+
(Kendi sistemindeki HDD'yi kullanacak)
Bu hali ile 3.519 TL yapmakta. Belki biraz daha bütçe artarsa anakartı B450 ile değiştirebilirim.

Son düzenleme:
Değil. Sadece sistem.
Son topladığım sistem şu şekilde:

Ryzen 5 1600 (AF değil)
Palit 1650 GP OC.
G.Skill 8 GB 3200 MHz RAM.
MSI A320-A Pro.
Power boust VK-G2080C RGB kasa.
High Power 500W eco serisi 80+
(Kendi sistemindeki HDD'yi kullanacak)
Bu hali ile 3.519 TL yapmakta. Belki biraz daha bütçe artarsa anakartı B450 ile değiştirebilirim.
1650 önermem. Performans olarak fiyatına göre kötü bir kart. Ya 1650S alın ya da RX 570 alın derim.

1650 önermem. Performans olarak fiyatına göre kötü bir kart. Ya 1650S alın ya da RX 570 alın derim.
Rx570'de alınabilir ancak biz biraz daha yeni nesil toplamak istiyoruz. Zaten çok sistem gerektiren oyunlar oynanmayacağı için ben 1650 koydum. Yoksa haklısınız 1650 yerine daha farklı seçeneklerde mevcut.

Rx570'de alınabilir ancak biz biraz daha yeni nesil toplamak istiyoruz. Zaten çok sistem gerektiren oyunlar oynanmayacağı için ben 1650 koydum. Yoksa haklısınız 1650 yerine daha farklı seçeneklerde mevcut.
Farklı sitelerden parça alma şansınız varsa o bütçede 1650S ile iyi bir sistem toplayabilirim. Tek siteden olacaksa biraz zor ama yine de şansımı denerim 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı