3500 TL ile sistem toplama

Nereye geçiyor i7 2600K yı? FX 8350 i5 3570K ile yakın performans veriyor...

Niye bu kadar AMD düşmanısınız anlamıyorum AMD gayet güçlü ve ucuz işlemciler sunuyor. İntel çok pahalı ve İNTEL eğer AMD 8350 ile aynı performansı veren bir işlemcisini 1000 tl'den aşağı satışa sunmaz. Ayrıca çoğu kişinin bildiği gibi AMD 6100 ile İNTEL 17 2600 k'nın oyundaki verdiği performanslarda fark göremezsiniz. :)

Niye bu kadar AMD düşmanısınız anlamıyorum AMD gayet güçlü ve ucuz işlemciler sunuyor. İntel çok pahalı ve İNTEL eğer AMD 8350 ile aynı performansı veren bir işlemcisini 1000 tl'den aşağı satışa sunmaz. Ayrıca çoğu kişinin bildiği gibi AMD 6100 ile İNTEL 17 2600 k'nın oyundaki verdiği performanslarda fark göremezsiniz. :)

Adam İntel düşmanlığı yapmamışki, sadece performansları hakında yorum yapmış. Tabi sonuna kadar haklısın o ayrı...

İntel İ5 işlemci almak bence PC toplarken yapılan en büyük hatalardandır.

- - - Güncellendi - - -

Aslında Ömer Arkadaşım gerçekten soğutucu fazla olabilir banada öyle geliyor, Thermaltake Frio gayet güzel ve GTX680 DirectII alsam sence HD7970'nın TOP edition ile fazla fark olur mu ?

7970 biraz daha fazla performans sunar.

AMD'yi kötü gördüğüm filan yok. Performans testlerine göre konuşuyorum kafamdan atmıyorum. FX 8350 ile hemen hemen i5 3570K aynı sayılır. FX 8350 daha önde biraz. i5 3570K ise 1000 Tl 'den aşağıda merak etme. 3770K bile 800 lira civarı ve FX 8350 ile arada performans olarak bayağı fark var (Oyunlardan bahsetmiyorum. İşlemci oyunlardan FPS kazandırmaz) Daha çok Render ve Program olarak.

- - - Güncellendi - - -

Hayatında kaç dergi okudun?
Sen dergi okumamışsın. Sen sadece FX'leri görüp resimlerine kutularına LOGO'larına aldanıp bir şey bildiğini sanıyorsun. Biraz Makale oku. Birazda işlemcilerin testlerine bakta bir şeyler öğren. Burada boşuna konuşmuyoruz. FX 8350'nin i5 3570K'dan çok az daha hızlı olduğu belli. Buda içindeki 8 Core'dan kaynaklı birazda.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı