Oğuzhan arkadaşım, ben eğer sistem almayacak olsam bu kadar konu açmam. Defalarca açmış olabilirim lakin hepsi birbirinden farklı konular aynı konular değil, bir konumda mouse ve klavye diğer konumda işlemci soğutucusu bir diğerinde ise ekran kartı gibi konular açtım bunlardan fikirlerle topluyorum. Arama kısmına 3000 yazıp çıkan konulardan ilk sıralardakine tıkladığımda yine mevsres arkadaşın bir konusu var 3000 TL sistem ile kendisine sistem toplanılmasını istemiş benim bütçen 3500 TL idi ve orada paylaşılan i5 3570K işlemci bulunan sistem benim kafama yattı ve üstüne bir kaç parça ekleyip böyle bir sistem çıkartım. Artık son aşamalardayım eğer hatırlarsan sanada bir konunun altında istekte bulunmuştum, topladığın sistemin birde monitör dahil olanını toplar mısın diyerek, sende toplamıştım teşekkür ederim lakin inanmaman beni çok şaşırttı, El Nino gibi kişileri bende tanıdım orada ona tavsiye veripte asıl olayının çıktığında pişman olan arkadaşlarında olduğunu biliyorum, ben böyle bir şey asla istemem. Param zaten hazır benim aklımda ki tek sorun bileşenler ve onları da bu forumda gidermek istiyorum. Seni nasıl ikna edebilirim bilmiyorum lakin bunun tek çözümü sistemi aldığında ismimi bir kağıda yazarak ve bileşenlerin yanına koyarak fotoğraf çekmem olacaktır. İyi geceler.