3500 TL Intel i3 6100 RX 470 Sistem Toplama

Samet3321

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sistem nasıldır? (1080p için). Her şeyiyle yazın. Beni 4 yıl götürsün. Vatan'dan toplarsam ne kadar tutar? İsterseniz siz de toplayıp yollayabilirsiniz. Bakarız karar veririz. Saygılar.
Screenshot_2016-10-21-20-02-05.png

Screenshot_2016-10-21-20-01-51.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem mantıklı ama vergilerden dolayı ve bu aralar doların zirve yapması nedeniyle çok parayla az şey alabiliyoruz malesef. Sistem güzel fakat 4 sene götürür mü şüpheliyim. Mesela seçtiğiniz ekran kartının en azından bi' hız aşırtmalı sürümü falan varsa onu tercih edin derim ben.

Anakart 2133mhz desteklerken belleği 2400mhz almak boşa para israfı bu arada. Belleği 2133mhz yapın, hem bütçe de azalır bir nebze.

Bu sistemi alırsan çok daha performanslı olur. Ne kadar götürür belli olmaz çıkcak oyunlara göre değişir fakat yeni çıkcak oyunlarıda rahatlıkla oynayabilirsin.
Adsız.png

Sistem mantıklı ama vergilerden dolayı ve bu aralar doların zirve yapması nedeniyle çok parayla az şey alabiliyoruz malesef. Sistem güzel fakat 4 sene götürür mü şüpheliyim. Mesela seçtiğiniz ekran kartının en azından bi' hız aşırtmalı sürümü falan varsa onu tercih edin derim ben.

Anakart 2133mhz desteklerken belleği 2400mhz almak boşa para israfı bu arada. Belleği 2133mhz yapın, hem bütçe de azalır bir nebze.
2400 mhz 2133 den daha ucuzdu

Monitörü görmemişim. Bende diyorum o fiyata i3 6100 ve RX 470 nasıl tutmuş.
Monitörlü yazar mısın

Monitör de lazım arkadaşa.
Evet.

Güncel

3200 TL tuttu istersen RX 480 alabilirsin.
Eki Görüntüle 195613
Eki Görüntüle 195613
Eki Görüntüle 195613
O anakart nasıl 300 tl :):)):->:-]:-D . Bide monitörden kıstın herhalde. Kısmassan hangisini önerirsin.

eyes; anakart ve ramdan kısmadan nasıl önerirsin

Sizce ekran kartı amd olduğu için freesync bir monitör mü almalıyım ?

O anakart nasıl 300 tl :):)):->:-]:-D . Bide monitörden kıstın herhalde. Kısmassan hangisini önerirsin.

eyes; anakart ve ramdan kısmadan nasıl önerirsin

Sizce ekran kartı amd olduğu için freesync bir monitör mü almalıyım ?
Anakartdan kısmadım özel fiyatla satılıyordu. Yani istersen freesync monitörde alabilirsin fakat fiyatları yüksek oluyor. Freesync monitör alcaksan en az 120 Hz olması daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı