Ben de bir süre 600D kullandım. Ama artık onların ömrü ''sıfır alım'' için tükendi.Hayatımın anlamı Cannon. EOS600D kullanıcısıyım. Bu kadar kaliteli bir kamera olabilir mi be. Bütçeniz yüksekmiş bence bunu alabilirsiniz. Canon EOS 750D 18-55mm IS STM DSLR Fotoğraf Makinesi
Fakat bir tarafım Sony ile devam etmek konusunda çok ısrarcı. Sizce ne alabilirim? Bu arada bütçe 2500 ile 3500 arası.
Pek kullanıcı dostu değil. Sony buna göre daha uygun.Olympus OM-D E-M10 Mark III kullanıyorum, bakabilirsiniz.
Hangi amaçla kullanacağınıza göre değişir. Arayüzüne alışması zaman alabilir ama sonuç olarak fotoğraf makinesi telefon gibi elzem bir cihaz değil. Öğreniliyor kurcaladıkça. Sony A6300 ile hem fotoğrafta hemde videoda yarışabilecek kalitededir, M43 sistemleri küçümsememek gerekirPek kullanıcı dostu değil. Sony buna göre daha uygun.
M43 sisteminin tek cazibesi ucuz olması.Hangi amaçla kullanacağınıza göre değişir. Arayüzüne alışması zaman alabilir ama sonuç olarak fotoğraf makinesi telefon gibi elzem bir cihaz değil. Öğreniliyor kurcaladıkça. Sony A6300 ile hem fotoğrafta hemde videoda yarışabilecek kalitededir, M43 sistemleri küçümsememek gerekir
Hocam almadan önce çok uzun süre araştırdım zaten yolladığınız konuları okudum yaniFotoğrafçılıkta Odak Uzaklığı Nedir? - Fotopedi
Krop Faktör ya da Odak Uzaklığı Çarpanı nedir, ne işe yarar, zararı var mıdır?
M43 sisteminin tek cazibesi ucuz olması.
Eğer fotoğraf için kamera bakıyor olsaydı, o zaman Olympus OM-D E-M10 Mark III önerebilirdik. Fakat iş videoya girince durum değişiyor.
Video için Canon bile önerilmezken M43 almak hata olur.
Sadece ''video'' üzerine gideceksen, a6XXX serisi senin için biçilmiş kaftan.
Onun dışında 70D de iyidir.